Mit jelenthet ez az álom? Álomfejtők válaszát várom
Figyelt kérdés
Új osztályba megyek és ezzel kapcsolatban is volt az álmomban
Összebarátkoztam egy fiúval,majd elkezdtünk járni és minden nagyon jó volt. Már a szüleim is tudták,hogy együtt vagyunk,és együtt is sétáltunk.. Azt is láttam így benne hogy csókolozunk,kézen fogva megyünk,fagyizunk meg ilyenek...És a fiút is nagyjából teljesen megálmodtam,a szüleimet meg teljesen úgy ahogy vannak..
Mit jelenthet ez az álom?Segítsetek!
2013. aug. 30. 22:28
1/4 anonim válasza:
semmit, csak a vágyaidat élted ki álom formájában.
2/4 anonim válasza:
Pontosan az,amit az első válaszoló írt :)
3/4 anonim válasza:
Én semmi képen nem mondanám ezt egy vágyálomnak, nem hiszem, hogy azért lenne mert ezt szeretnéd, ez a tudatalatti üzenete, és lehet ez egy majd megtörténő eset amit előre láthattál.
4/4 anonim válasza:
Kedves kérdező! Álomfejtők nincsenek, bár sokan annak tartják magukat. Az álmok ugyanis nem jeleznek előre eseményeket, hacsak nem teljesen logikus a bekövetkeztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!