Ha túl reálisak az álmaim, honnét tudom kideríteni, hogy valóban álmodom (amikor álmodom)?
Figyelt kérdés
(bocsi, ha rossz kategóriába írtam)
A normális válaszokat köszönöm!
2013. aug. 30. 20:08
1/8 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy tudsz e repülni. Vagy ha magasra ugrasz teljesen természetesnek érződik-e.
2/8 anonim válasza:
Pár óra múlva úgyis rájössz. Ha nem kelsz föl, akkor nem is álmodsz. :D
3/8 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de egy tök reális helyzetben miért tennék ilyet pl. ülök az iskolapadban és megy a tanítás, kinek jut eszébe ugrálni?? :S
2013. aug. 30. 20:36
4/8 anonim válasza:
Akkor nyisd ki egy tankönyvedet és nézd meg, hogy végig értelmes, normális szövegek és képek vannak benne.
6/8 anonim válasza:
Ha épp nem ilyen ücsörgős szituról van szó, az ugrálás bejön. Ha nem pont "olyan" (pl ahogy földet érsz), mint ébren, akkor álmdsz. Többször keltettem magam rossz álomból így.
7/8 anonim válasza:
A konyves a legjobb modszer, mert az almokban nem latjuk tisztan a betuket/szamokat. Meg azt is kiprobalhatnad hogy ebredes utan leirod az almod.
8/8 anonim válasza:
Csípd meg magad! Ha nem fáj, vagy alig érzed, akkor álmodsz. Vagy szúrd meg magad valamivel, esetleg nyomd meg valahol a testedet. Ha túl ruganyos vagy, vagyis a reálisnál mélyebben tudod benyomni mondjuk az alkarodat, akkor nem vagy ébren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!