Miért riadok mindig ugyanabban az idő pontban éjszakánként?
kedves kérdező , nem akarok vészjósló venni, de vmi lehet nincs rendben veled, akkor ébredsz fel mindig egyazon időpontban, ha vmi éjszaka nem stimmel.
van egy nagyon jó film is , ami épp az idegen általi eltérítésekről szól, abban is akit eltérítettek, egy bizonyos időben ébredt fel mindig, 3:33 kor.
akkor jöttek érte.
csak nézd végig a trailert, sztem nem lesz alvás este:)
én a filmet is megnézném most , ha van rá időd.
http://www.youtube.com/watch?v=r25ZUxTURis
magyar címe, negyedik típusú találkozások.
Mert ráfókuszálsz,és jelentőséget tulajdonítsz ennek az ébredésnek,és az elméd megjegyzi.
Mint mikor valaki rendszeresen 6/h kel,és már óracsörgés nélkül is felébred.Sőt mikor alhatna akkor is.
Nem kell félni!
De ha gondolod imában kérhetsz áldást,és tisztítást a lakásra,Mennyei Atyánktól,én egy gyertyát gyújtok,amire szintén áldást kérek és hagyom,hogy leégjen.
Érezni a változást,olyan megnyugtató.
Nálam is hasonló megy évek óta.Egyik szobában rendszeresen felébredek valami rémálomra, vagy csak úgy felriadok 3-4 óra között.
Másik szobában 1-2 között.Ugyan arra.
Egy radiesztéziai oldalon olvastam, hogy ártalmas sugárzásoktól lehet, vízér meg hasonlók.Olyan zóna is van, amelyik vándorol.Nálunk ilyesmi lehet.
ez most komoly?? :O
velemis ugyan ez volt,egy pár hónapja és ugyanakkor,mint te...írj,ha elolvastad.
22:39-es, nekem írtad, hogy ha elolvasom, válaszoljak, vagy a kérdezőnek?
18:20-as voltam(előtted válaszoló).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!