Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A temetőben voltam. Mit...

A temetőben voltam. Mit jelent? Többi lent

Figyelt kérdés
a dédszüleim sirjánál, és láttam, hogy a sírjuk romokban van. A fejfájuk ledőlve, kiszáradt föld virág nélkül, váza üres, körülötte szemét. Pedig egyébként nagyon szép, rendezett a sírjuk mindig friss virággal. Mit jelent ez az álom?
2013. júl. 22. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Valaki megsértette az emléküket, szellemi hagyatékukat, és azt kérik tőled, hogy állítsd helyre a becsületüket....
2013. júl. 22. 11:23
 2/6 anonim válasza:
77%

Mikor voltál utoljára a sírjuknál? ( a

való életben) ha régen ak azért álmodsz ilyet mert bûntudatod van ha nem olyan régen...igazat adok az elsô válaszolónak de egy dolgot sose felejts el SZELLEMEK NINCSENEK!

2013. júl. 25. 12:26
 3/6 anonim válasza:
Ha szellemek nincsenek, áruld már el Te hogy létezel. Részben pozitív amit írtál, de a hülyeséggel a végén szépen belerondítottál.
2013. júl. 25. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Elozo:

12:2 6-os miert ne tudna elni? Mi nem szellemek vagyunk,amik raadasul nem ugy leteznek,ahogy mi azt elkepzeltuk...

2013. júl. 25. 17:07
 5/6 anonim válasza:
hogy mi van én ember vok te 2 szellem van a horror filmes meg a másik én tom h nincs HORROR FILMES de ami az életünk része ès ahelyett hogy szekálnál válaszolj a kérdésre ( ezt az utánam lévô válaszolónak küldöm)
2013. júl. 29. 22:49
 6/6 anonim válasza:

aki az Elozo:

12:2 6-os miert ne tudna elni? Mi nem szellemek vagyunk,amik... írta igaza van

2013. júl. 29. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!