Norcsika 1 kérdése:
Mit tegyek? A barátnőm a temetőben a sírol vett le 2 db db kb 100 ftos virágot egy nő feljelentette . És engem is bele kevertek az ugybe mert vele voltam . Én és a bárátnőm nemsoká 13 évesek leszünk
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 06:19
1/5 anonim válasza:
Ez a lehető legnagyobb bűn, temetőből lopni, hihetetlen és elképesztő, ne tegyél semmit, csak gondold végig, mit tettetek és milyen barátnőd van.
3/5 szántóvető válasza:
ez bizony sírrablás,majd a szüleidet előveszik és szégyenkezhetnek miattad.neked nem kell tenni semmit ezzel kapcsolatban.
4/5 anonim válasza:
az ugye megvan, hogy nem a száz forint számít, hanem, hogy sírról lopott?!
5/5 anonim válasza:
meg is érdemlitek!!!
hogy mertetek sírról virágot lopni? tisztában vagy azzal, hogy itt nem az anyagiak számítanak, hanem maga a tettnek a súlyossága? egy hallottól virágot lopni, olyan mint vak embert szakadékba vezetni
halt már meg rokonod? tudod te egyáltalán, milyen szar érzés, mikor egyik szerettedről valaki pofátlan, aljas és undorító módon ellopja azt a virágot, amit te nagy szeretettel és gondoskodással vittél oda? hánynom kell tőletek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!