Vérhányás mit jelent?
Vigyáz elég beteg álom! Magam sem értem miért álmodtam ekkora marhaságot.
- Nem nézek horrort mert félek
- 27 éves 2 gyerekes nő vagyok
Az egész úgy kezdődött hogy bementem egy ilyen szobaszerűségbe ahol boszorkányégetést szimuláló akármi állt a szoba közepén. Oda kellett volna felmennem /ekkor még tök boldognak éreztem magam.
Aztán az egész nagyon rémisztő lett.Először elkezdett vért hányni azt hiszem a nővérem/sokat/, azután én is de az is rengeteg mennyiségű volt.Borzasztóan féltünk és menekültünk kifele. Az egész álom alatt éreztem hogy ahova bementem gonosz volt, és ott volt egy nagyon csúnya ember ö a sátán volt.
Mit jelent vérrel álmodni?
Vért hányni?
Köszi!
A vér: Életerő, életöröm - ha jól kering, (lelki)sérülésnél védelem, tisztulás, jelzés.
A hányás: Undor, elutasítás, düh, félelem, elengedés. Valami ki akar jönni, kontrollálatlanul a felszínre tör.
Tehát vért hányni: Túl sokáig visszafojtott düh és szorongás, amik irányíthatatlanná válnak és kitörnek. Legyengülsz tőle és elhagy az öröm.
Megoldás: Érzéseket kifejezni, rosszat hamar elengedni, örömöt elfogadni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
Második nagyon sokat segített a válaszod.
Első neked is köszönöm de a te válaszodat nem igazán értem / lehet én vagyok lassú felfogású/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!