Soha ilyet még nem álmodtam. Mit jelent?
Az álom röviden, tömören. Vélhetően egy baráti társaságommal akiket a való életbe még csak soha nem is láttam egy hatalmas házban voltunk, vélhetően egyiküknél. Volt egy hatalmas csúzda, ami egy medencébe vezetett. A gond csupán az volt, hogy a medence nagyságra kb akkora volt mint egy ház, mélységre több méter mély. két kijárata volt, felül fedett, tornyos. Első kijárat tulajdonképp ahol beestem, második kijárat ahol fel kellett volna úsznom.
Az álom több szempontból is különleges.
1. Álmomban féltem, mégis legyőztem a félelem.
2. Egy afroamerikai lánytól megkérdeztem fájni fog e az esés azt olvastam le a szájáról, hogy azt mondja "kicsit". A probléma csak az, hogy a lány a víz alján állt..
A vízből kijönni nem tudtam, mert csak süllyedtem, süllyedtem és süllyedtem. Esélyem sem volt a menekülésre. Még a "megfulladásom" előtt felriadtam.
Mi történik a fejemben? :D
Csak olyanok írjanak akik értenek is hozzá, a sok "semmit nem jelent" nem érdekel.
Ez az álom, azt jelenti, hogy te egy hülye vagy.
Ja és ez az álom semmit nem jelent. (a többi se amúgy, amit egyébként álmodsz)
Köszönöm a két "nagyon értelmes" hozzászólónak, akik sem olvasni, nem értelmezni nem tudnak! :)
"Csak olyanok írjanak akik értenek is hozzá, a sok "semmit nem jelent" nem érdekel." - olvasás-értelmezés egyes, leülhettek.
Az utolsó válaszolót kivéve az összes többi hülye.
Az utolsónak köszönöm
A többi le van szarva!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!