Miért álmodtam ilyet?
Azt álmodtam hogy az egyik fiú osztálytársammal budapesten voltunk. Ültünk két egymás melletti padon a cuccunkal ( táskákkal amik később nincsenek nálunk ) őhozzá odament két csinos lány és megkérdezték van-e narátnője ő mondta igen és rám nézett mosolyogva. Ezután sétáltunk amikor megláttam hogy a duna parton figunk menni helyet cseréltünk mert én nem akartam arul menni. Egyszer csak ott volt egy nagy móló amin volt két őr meg a szent. korona ország alma stb őrizték. A fiu aztmondta nekem nézzük meg mások is nézik csak az a móló a viz főlött volt meg elég rozoga is volt én nem akartam oda menni de a fiu nyujtotta a kezét higy segit és kézenfogva néztük meg. Ezután jött anyukám reggel és felébresztett... Ez az álom mit jelenthet? A fiuval nem is beszéltem suli óta semmit sem akkor most miért álmodok vele ilyet?
Én 14/L Ő 14/F
* Barátnője, fogunk
siettem és elirtam pár szót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!