Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ilyet?

Miért álmodtam ilyet?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam hogy az egyik fiú osztálytársammal budapesten voltunk. Ültünk két egymás melletti padon a cuccunkal ( táskákkal amik később nincsenek nálunk ) őhozzá odament két csinos lány és megkérdezték van-e narátnője ő mondta igen és rám nézett mosolyogva. Ezután sétáltunk amikor megláttam hogy a duna parton figunk menni helyet cseréltünk mert én nem akartam arul menni. Egyszer csak ott volt egy nagy móló amin volt két őr meg a szent. korona ország alma stb őrizték. A fiu aztmondta nekem nézzük meg mások is nézik csak az a móló a viz főlött volt meg elég rozoga is volt én nem akartam oda menni de a fiu nyujtotta a kezét higy segit és kézenfogva néztük meg. Ezután jött anyukám reggel és felébresztett... Ez az álom mit jelenthet? A fiuval nem is beszéltem suli óta semmit sem akkor most miért álmodok vele ilyet?

Én 14/L Ő 14/F

2013. júl. 10. 09:09
 1/4 A kérdező kommentje:

* Barátnője, fogunk

siettem és elirtam pár szót...

2013. júl. 10. 09:15
 2/4 anonim válasza:
40%
Nem tudom :D
2013. júl. 10. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Szívesen lennél valakinek a barátnője, hogy a többi csaj irigykedhessen. De ha játok, akkor egyszercsak ott lesz az a móló, amire majd a fiú ki akar csábítani, rá akar venni, hogy együtt nézzétek meg a szent, és félve őrzött ereklyét, amit mások is néznek. (testiség) Még nem akarod, mert nagyon félelmetesnek tűnik, de ha eljön az a fiú, aki nyújtja a kezét, és segít, akkor kézenfogva megnézhetitek. Persze ezt anyukád nem akarja, inkább felébreszt. Két utalás is van az álmodban arra, hogy azért akarsz valamit csinálni, mert mások is csinálják. Erre vigyázz, csak akkor menj bele dolgokba, ha tényleg, biztosan te akarod, és ha tényleg azt érzed, hogy a fiú a kezét nyújtja feléd és nem azzal vesz rá valamire, hogy "mások is csinálják", ne azért csinálj valamit, hogy másoknak megmutasd!
2013. júl. 10. 17:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Eddig az összes feltett kérdésemre nem kaptam nagyon normális választ de ez sokat segít.
2013. júl. 10. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!