Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mit jelenthet?

Dandi98 kérdése:

Ez az álom mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Velem még sosem történt olyan, hogy olyat álmodnék, ami így megmarad bennem. Egész álmomban egy olyan lénnyel beszélgettem, sétáltam, akit nem láttam, csak homályosan, mintha felhő lenne. Tudom, hogy nagyon összebarátkoztam vele, és akartam adni neki valami, hogy kifejezzem a barátságomat. Adtam neki egy fekete követ (szerintem onix volt, mert az a kedvencem). Ő pedig valahogy gyertyát készített belőle, visszaadta, és kaptam tőle egy kardot is. A kardot utána megfogta, és kézzel összenyomta a pengéjét. Tönkretette. Ez mit jelent???
2013. júl. 12. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogfájás, azt hiszem
2013. júl. 12. 10:37
 2/3 anonim ***** válasza:

A kardról az igazság kardja jut eszembe,amely két élű.(Biblia).

Mert azt is megvágja aki fogja,és azt is aki ellen irányul.

Kell a Bölcsesség a Világosság,lehet ezt jelenti a gyertya.

2013. júl. 12. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:

A kis felhőcske a belső éned volt, nagyon jó, hogy ilyen harmoniában vagy önmagaddal! A gyertya a barátságot jelképezi, ezért is vált a barátságból adott kő gyertyává, és azért adta vissza, mert hiszen magadnak adtad, tehát végülis te kaptad.

A kard a becsület jelképe. Valahol csorba esett a becsületeden. Helyzetfüggő, hogy ezzel mit akart (akartál) üzenni, ezt neked kell tudnod.

2013. júl. 12. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!