Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok olyanokról,...

Miért álmodok olyanokról, hogy férfiakat kínzok a nemi szervüknél?

Figyelt kérdés
Általában azt álmodom már vagy két hete, hogy egy ismeretlen férfi ki van kötözve egy fához én meg a heréjét megfogom és úgy meghúzom és összepréselem, hogy látszik rajta, h nagyon fáj neki. Volt olyan álmom is amiben tűsarkúval léptem rá, meg olyan is amikor a fenekébe dugtam egy hegyes fémrudat.... de én alapvetően nem vagyok szadista hajlamú szerintem, akkor mért álmodok ilyenekről?
2013. júl. 9. 16:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Az álomtudat nagyrészt a vágyak világából merít. Mivel ott a racionális kontroll, ébrenléti tudatállapot jellemzője nincs, elszabadul a sok elfojtott vágy és nagy kavarodásban adja elő magát. Valaki(k)re nagyon haragszol? Mindenesetre, ha valóban (?) többször ezt álmodtad, jó lenne, ha elmennél egy pszichológussal megbeszélni, mert elég komoly szadista erő van benne, és jó lenne kioldani ezt a görcsöt belőled, mielőtt komolyabb lelki betegséget okoz.
2013. júl. 9. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!