Szex, gyilkosság, menekülés?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy elbújva végignéztem ahogy egy férfi megkefélt egy nőt (mindketten idegenek voltak nekem), aztán a pasi behívott 6-7 másik nőt, akik elvitték az előbb megkefélt csajt, és megölték, és levágták a kezét... Mindeközbe én bújkáltam, hogy nehogy észrevegyenek, hogy mindent láttam, de a pasi meglátott. Ezután valahogy elszöktem onnan, de a férfi mindenhova engem követett, üldözött, és attól féltem, hogy meg akar ölni engem is... Aztán felébredtem :D
Jelenleg egy nem működő kapcsolatból vergődünk éppen kétfelé a párommal, amit én nagyon megkínlódok, érzem, hogy nem működik, mégis nagyon nehéz elengedni... Ez az álom ez valahogy ezt tükrözte, igaz?
2013. júl. 8. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!