Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha álmomban embert ölök,...

Ha álmomban embert ölök, igaziból is megtenném?

Figyelt kérdés

Nagyon valósághű álmom volt...

Éjszaka egy kihalt utcán sétáltam egy bandával(senkit nem ismerek közölük a valóságban)és egyszercsak az út másik oldalán egy fiú kiabálni kezdett: "Álljatok a falhoz!" pisztollyal a kezében. Hirtelen ledermedtünk, nem tettük, amit mondott és lelőtte az egyik haveromat...aztán a falhoz álltunk. De ő megint lőtt, a nagymámamat találta el(aki eddig nem is volt ott elvileg). Aztán termett nálam egy pisztoly, közelebb mentem a sráchoz, és lelőttem...de semmi baja nem lett, csak belevigyorgott a képembe... nagyon megijedtem, h ezért most engem is meg fog ölni, de csak vigyorgott és bámult...aztán betessékelt minket valami üzletbe(ahol nem volt senki). Mikor mellettem ment a gyilkos, rájöttem, h azért nem tudtam megölni mert a pisztoly az olyan személytelen, csak "személyesen" tudok neki ártani...

És a kezemben termett egy csavarhúzó, és teljes erőmből, dühösen háromszor beleszúrtam a mellkasába...ő összeesett, és én odatérdeltem mellé...belenéztem a szemébe, és akkor jöttem rá, h mit tettem, és elkezdtem sírni :D De úgy, h közben félig ráhajoltam a mellkasára, rajta volt a fejem míg haldoklott...

Mi a véleményetek erről az álomról? Rólam az álom alapján? Tudom, h ez végülis önvédelemnek számított, de úgy megrémiszt, hogy ilyen indulatok vannak bennem... :(

2013. ápr. 26. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy megtennéd.

Álmomban én a leendő anyósomat vertem össze.

Mondjuk megvan az oka, hogy miért álmodtam ezt.

Nem csípem őt, de nem verném meg azért!

2013. ápr. 26. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Az ÁLOM nem valóság!...

Általában arról álmodunk, ami ébren is nyugtalanít vagy foglalkoztat (esetleg tudat alatt félelmet okoz)...

A hírekben sok gyilkosságról hallassz, ezért foglalkoztat ennyire a gyilkosság, szorongsz, félelmet okoznak ezek a hírek...

Az álmodból kitűnik, hogy nem csak magadat félted, hanem a hozzátartozóidat is, ez külön szorongást okoz neked!

Javaslom, hogy ne nézz híradót, ne hallgasd a híreket, mert ez téged feldúl, nyugtalanít!...

Kerüld a krimiket, horrorfilmeket, nézz inkább nyugis romantikus filmeket és az álmaid is nyugisabbak lesznek!...

2013. ápr. 26. 12:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Pedig rengeteg krimit nézek, és híradót is általában...valamiért ezeket szeretem, szeretek borzongani, meg érdekelnek az ilyen elmebeteg gyilkosos filmek...

akkor lehet, h ezek miatt vannak?

Csak ritkán szoktak ilyen erőszakos álmaim lenni, sokkal több a romantikus jellegű...pedig nem sok romantikus filmet nézek meg, az biztos :) Szerintem attól még frusztráltabb lennék, mert szingli vagyok és csak felidegesít, elszomorít, h nem kaphatom meg, amire vágyom :(

2013. ápr. 26. 13:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Sok olyan álmom van, ahol üldöznek...de egyikben sem kaptak még el. Mindig az van, h futnék, de valami megakadályoz benne...ezek is rosszak szoktak lenni...ezek is a filmek miatt lehetnek?
2013. ápr. 26. 13:10
 5/6 anonim válasza:
Szerintem is nagy hatással vannan mit nézel a tvben mert ez visszatükröződik az álmaidban.
2013. ápr. 26. 14:43
 6/6 anonim válasza:

Nem valószínű hogy amit álomban megmersz azt valójában is !

Az álomban nem gondolkozol annyit. Csak cselekszel és folysz az eseményekkel és csak néha tudod uralni benne azt amit teszel de akkor már tudod kontrolálni az álmaidat.Valójában meg mindent amit teszel azt ésszel csinálod azaz gondolkozol még ha meg is van a szándék amit a benned lévő erőszak felszínre tör akkor sem biztos hogy képes lennél pl embert ölni mert belátod a következményeket! Amit az álomban nem mindig!

2013. máj. 10. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!