Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az ómen?

Mit jelenthet ez az ómen?

Figyelt kérdés

Álomfejtés témakörbe írtam ki a kérdésem, mert ehhez áll a legközelebb a problematika.

Nos, kezdeném azzal, hogy hiszek az álomfejtésben és az előjelekben is. Alapvetően racionálisan gondolkodom, nem vagyok sem babonás, sem vallásos, sem tanulatlan, illetve normális, rendezett körülmények között élek. Egyetemen sokat tanultam ilyen ómenekről, konkrétan mezopotámiai, és keleti jóslásokat főleg. Érdekes volt, de ennek nincs befolyása a kérdésemhez, maximum hatása. Vázoltam a hátteret.

Az életemben több olyan furcsa eset is történt velem. Konkrétan az egyik egy álom, ami évekkel később valóra vált, és ez sajnos nem vicc: ez az álom valósnak bizonyult, évekkel(!) később megtörtént velem, ez egy betegség egyébkén. Konkrétan megálmodtam.

A 2. egy csekélyebb eset, egy vizsgához köthető, ez talán még általános is, szimpla balszerencse. A szokásos eset: minden tételt megtanultam, kivéve egyet, persze hogy azt kaptam. A csavar, a rákövetkező két másik vizsgámra, lezseren, bár sokat tanulva mentem be, ahol sokkal nagyobb esélye volt annak, hogy olyan tételt, témát kapjak, amit nem tudok. Persze, hogy nem kaptam semmi ilyet. Ez érdekes, bár ennek nem tulajdonítok különösebb nagy figyelmet. Viszont meg kell említenem, hogy arra a bizonyos,"sikertelen" vizsgára tanultam a legtöbbet, és lélekben erre tettem fel szinte mindent, nagyon ráhangoltam magam, illetve szinte egy hübrisz volt számomra. Tényleg nagyon fontos vizsga volt egyébként, nem mellesleg a kedvenc témaköröm. Ezzel a gondolattal már elgondolkodtatóbb a dolog.

Az utolsó, mai eset. Mai nap folyamán, mikor mentem az utcán, egyszer csak egy varjú szállt le a felettem lévő fára. Károgott, és rám nézett. Ebben semmi különös nem volt, bár elég félelmetes volt a madár. Azonban ezt eljátszotta másodszorra is, ahogy egyenesen haladtam előre. Károgott, és figyelt. Na mondom megyek gyorsan, még a végén meg támad. A csavar: visszafordultam, az utca másik oldalán, ellenkező irányba. Harmadszorra is felém szállt, megismételve a károgást, és figyelést. Hát, komolyan mondom borsózott a hátam. Mintha követett volna. Ez amúgy elmebetegnek hangzik, ez a sztori, de ez a félelmetes benne, hogy nem. Biztos hogy kiröhögnék valakit, aki ezt mondaná, hogy "na ilyenkor mi van? " Hát, hogy velem történt, nem mondom hogy félek, de kicsit hátborzongató és furcsa élmény volt. Így összekötve a a többi dologgal is. Egyébként rákerestem mit jelent a varjú: negatív töltésű üzenete van, halált is jelenthet. Ha fiatalemberről van szó, akkor elcsavarják a fejét. Az én halmazomba ez a két dolog tartozik, volt még sok egyéb, ahol a szimbólumát olvastam, pl. háztetőre szállás, fára stb, de ezek mást jelentenek, és rám nem vonatkozhatnak az adott szituációban.

Nos ugye azért nem gondoltok elmebetegnek, ez csak egy megjegyzés. :)

2013. jún. 24. 20:04
 1/3 PetralovesKen válasza:

Üdvözöllek!:)

Álomfejtő vagyok,és írhatsz privit,megfejtem neked ingyen:D

2013. jún. 24. 22:38
 2/3 A kérdező kommentje:
ide is leírhatod.
2013. jún. 25. 14:20
 3/3 anonim ***** válasza:

A valóság gyönyörű, misztikus, sejtelmes csoda!

Isteni szövevény, szimbólumok átláthatatlan dzsungele...

2013. jún. 26. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!