Riki943 kérdése:
Azthiszem ómenem van!? (az ómen lennt)
Figyelt kérdés
Utóbbi időben ha sétálok az utcán (ez szinte minden napos) este, naponta általában 2 utcai lámpa ég ki, pont amikor alá érek! Ezek nem villogni kezdenek, csak kiégnek, és sose látol őket h megszerelnék de következő nap, ismét égnek! Ezen felül kétszer ugyan az az oszlop nem ég ki! Mi lehet ennek az oka?2010. aug. 8. 13:33
1/11 anonim válasza:
Ez most kamu?De még mindig nem jöttem rá mi is pontosan az ómen....
2/11 anonim válasza:
Nekem meg egy betmenem valahol...
3/11 anonim válasza:
Nekem is ki szokott égni, ha alá érek. De szerintem ez csak fizika, éppen, ahogy az is, amikor a rádió zúg, közel mész hozzá és már rendesen működik.
4/11 anonim válasza:
Azok nátriumgőz lámpák, amik különösen érzékenyek az emberi kisugárzásra.
5/11 anonim válasza:
ilyen lámpakiégés nálam is szokott lenni!
6/11 BlackSword válasza:
7/11 anonim válasza:
Nekem is így van.Szerintem mozgásérzékelők vannak bennük :D
8/11 anonim válasza:
ómene nincs az embernek, csak láthat olyan helyzeteket, amik ómenek, jelek lehetnek.
egyszerűen negatív vagy, rossz kedvű, és "elszívod" az energiáját.
9/11 anonim válasza:
13:43 akkor mi spanok vagyunk...xD Nekem Robinom van:D
10/11 anonim válasza:
max annyi lehet, hogy jelent valamit... gondolkozz el, számodra mit jelent ez, ha pedig biztosra akarsz menni, nézd meg még valahol, milyen jel lehet ez. (google-ba nézz utána,pl.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!