Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Múlt éjjel valami olyasmit álmodtam, hogy vegyszer, benzin, vagy valami más vegyszer a szemembe került, és pár perccel később csak a jobb szememre láttam. odamentem anyámhoz, hogy segítsen. Erre azt mondta, elvisz az orvoshoz, de csak tovább tévézett. közben lefeküktem mellé, (persze nem tévéztem, csak feküdtem és fél szemmel bámultam) és időközben sírtam, mert nem vitt orvoshoz, én pedig kétsébe voltam esve hogy fél szememre vak leszek. De anya csak nem akart elvinni dokihoz. Miközben sírtam, mert féltem a vakságtól, észrevettem, hogy kezdek egy picit látni. Olyan volt, mintha csak leragasztották volna fél szememet, de még így sem nyílt ki teljesen a szemem, de hogy észrevettem a könny hatására úm. felolvasztotta az anyagot szememen. Aztán felkeltem, és nem tudom a továbbiakat.

Mostanában volt már 1-2 ilyen álmom, hogy anyám cserben hagyott. Elég zaklatottan keltem fel.

2013. jún. 23. 22:02
 1/3 anonim válasza:
Én végig gondolnám a helyedben,hogy anyukáddal milyen a viszonyod és mostanában számíthattál e rá,ha nem,akkor azt tanácsolom,hogy beszélj vele erről.Az álmaink az érzéseinket tükrözik.
2013. jún. 23. 23:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez az álom valószínűleg azt jelenti, hogy a közeljövőben valami rossz fog veled történni, ami elveszi majd a tisztánlátásodat (pl. szakítasz a barátoddal/barátnőddel), de a hozzád közel álló személy(ek)től segítséget kérsz, de ők ezt csak megígérik, de nem tartják be. Így sokat fogsz bánkódni, de a bánat majd úgymond "kimossa a szemeidet", azaz megoldja a problémát (de sajnos nem teljesen). Egyébként mi az hogy " vegyszer, benzin, vagy valami más vegyszer" ? :D
2013. jún. 24. 10:20
 3/3 anonim válasza:
az álmokat nem szó szerint kell érteni, anyukád vagy egy olyan embert jelképez, akihez közel állsz, vagy azt jelenti, hogy nem tud segíteni, nem azt ,hogy nem akar. arra, hogy a jövőben történik majd, ne is gondolj! a tudatalatti elképesztő dolgokra képes, de még ő sem tud jövőbe látni. Egyébként, az, hogy anyukád nem segít, azt is jelentheti, hogy félsz, hogy senkit nem érdekel,mi van veled. Semmi kép sem anyukádat jelenti. A sírás azt jelenti, hogy nagy bánatod van, csak magad előtt is titkolod. de persze nem tudom milyen események történtek veled, vagy milyen a kapcsolatod a családtagjaiddal.
2014. aug. 31. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!