Mit jelent ez az álom?
Múlt éjjel valami olyasmit álmodtam, hogy vegyszer, benzin, vagy valami más vegyszer a szemembe került, és pár perccel később csak a jobb szememre láttam. odamentem anyámhoz, hogy segítsen. Erre azt mondta, elvisz az orvoshoz, de csak tovább tévézett. közben lefeküktem mellé, (persze nem tévéztem, csak feküdtem és fél szemmel bámultam) és időközben sírtam, mert nem vitt orvoshoz, én pedig kétsébe voltam esve hogy fél szememre vak leszek. De anya csak nem akart elvinni dokihoz. Miközben sírtam, mert féltem a vakságtól, észrevettem, hogy kezdek egy picit látni. Olyan volt, mintha csak leragasztották volna fél szememet, de még így sem nyílt ki teljesen a szemem, de hogy észrevettem a könny hatására úm. felolvasztotta az anyagot szememen. Aztán felkeltem, és nem tudom a továbbiakat.
Mostanában volt már 1-2 ilyen álmom, hogy anyám cserben hagyott. Elég zaklatottan keltem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!