Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mennyire értek az...

Szerintetek mennyire értek az álomfejtéshez?

Figyelt kérdés
Írjátok meg légyszi a megfejtendő álmaitokat (amiknek kíváncsiak vagytok a jelentésére, vagy amit tegnap, ma álmodtatok, ami érdekes volt, stb.) én meg megfejtem őket, ti meg megírjátok, hogy szerintetek mennyire jó a fejtésem! Köszi a segítséget :)

2013. jún. 22. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Álmomban, egy 136 cm magas, 83 éves (de 82-nél többnek nem kinéző) bajuszos özvegyasszony - félig nyers, félig megemésztett tyúkbeleket húzott ki a szemgödreiből, és közben mongolul szavalta (visszafelé!) József Attila: Mikor az uccán átment a kedves c. költeményét. Befejezvén azt, felnyomta az orromat a tarkómra és mellcsonton fejelt.
2013. jún. 22. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:

"Álmomban, egy 136 cm magas, 83 éves (de 82-nél többnek nem kinéző) bajuszos özvegyasszony - félig nyers, félig megemésztett tyúkbeleket húzott ki a szemgödreiből, és közben mongolul szavalta (visszafelé!) József Attila: Mikor az uccán átment a kedves c. költeményét. Befejezvén azt, felnyomta az orromat a tarkómra és mellcsonton fejelt."

Az öregasszony arra utal, hogy venni fogsz egy fészert, viszont a bajusz meg arra, hogy szegény vagy, szóval valószínűleg nem lesz pénzed a fészerre. A tyúkbelek azt jelentik, hogy a nagynénéd elköltözik a Bükkbe, ahol széttépi egy Romániából átvándorolt veszett bolgár farkas. A József Attila utalás annyit tesz, hogy szexuális élményed lesz egy bagollyal, miközben a Deep Purple Black Night című számát fogod hallgatni, szóval óvatosan a zenehallgatással. A nyanya erőszakossága pedig arra utal, hogy tudat alatt Kun Béla szeretnél lenni, csak félsz a Jobbikosoktól. Egyéb álom?

2013. jún. 22. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Mennyire? Amennyire én! Az álmod kecske

ja nem attila....nehéz kérdés....

2013. jún. 22. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt álmodtam, hogy egy tűzpiros szuper kocsival furikázott valaki az utakon, amit olyan könnyű volt vezetni, mint a dojemet.
2013. jún. 29. 18:20
 5/5 anonim válasza:
amióta vége a sulinak a volt osztálytársaimmal és a volt sulival álmodok..de mindig rémeset..ma például azt álmodtam, hogy tanultunk egy órán és elkezdett égni az iskola, mi kimenekültünk de pár ember az osztályból bent maradt,én vissza mentem értük,ők kimenekültek,én meg bent égtem.
2014. jan. 7. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!