Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ti voltatok már így? Mit...

Ti voltatok már így? Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy volt egy ismeretlen fiú akit sose láttam és nagyon szerelmes voltam bele. A fiúnak valami betegsége volt csak feküdni tudott és tudtam álmomban hogy hamarosan meghal. :( Nagyon szomorú voltam,minden percem vele töltöttem. Most olyan furán érzem magam,mintha szerelmes lennék és mintha hiányozna. :(

2013. jún. 23. 09:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen.. de én az ismeretlen fiúban azt láttam akit szeretek.. nem lehet h nálad is ez volt és ezért hiányzik?
2013. jún. 23. 10:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Én nem ismertem őt! Láttam milyen,nagyon helyes volt és kedves! Ám nem vagyok szerelmes és nem is tetszik senki.. Nem értem h egy ember h láthat egy olyan személyt álmában akit életében sosem. Nagyon őrülnék ha igazábol láthatnám. Lehet kezdek megőrülni. :/
2013. jún. 23. 19:42
 3/3 anonim válasza:
Lehet hogy láttad csak régen,a memóriád jó mélyen elraktarozta és álmodban került elő csak te már ígynem emlékszel rá kifejezetten.
2013. jún. 30. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!