Mit jelent ez az álom?
Egy kicsi fél üvegházban egy padon ülök 2 ember ül mellettem és van egy másik kis szék mellettünk és odaült egy ember aki a lovat vezeti.Nagyon jól elbeszélgetünk nagyon szeretünk együtt lenni és az út ahova indultunk soha nem ért véget ez visszatérő álmom volt kétszer a másodikban még volt folytatása egyszer megálltunk és én kiszálltam egy épület mellett voltam ahol volt egy hely ahol a mozgássérültek szoktak menni.Egy lánnyal beszéltem azt mondta a 3 srác megfog halni (akikkel együtt utazok fiúk) én elkezdtem sírni és visszafutottam hozzájuk de már nem voltak ott.
ez mit jelent?(bocsi ha nagyon hosszú lett)
Nos. Az üvegház általában egy rokon halálára utal, de mivel csak fél, ezért csak megbetegedés, sérülés várható. A ló egyértelmű jele annak, hogy valaki hiányzik neked, az őt vezető ember pedig jelképezheti azt, aki hiányzik. A végtelen út az élet jelképe, a mozgássérültek pedig arra utalnak, hogy hamarosan valami váratlan fog veled történni. A bekövetkezett halál jövendölése egy álomban általában azt jelenti, hogy valaki nem tisztességes veled a környezetedben, és ez hamarosan kiderül. Te emiatt megpróbálsz visszahatni az életed régebbi részére (visszafutás a srácokhoz), de már nem tudod megakadályozni a bajt.
Álomfejtő, N/34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!