Mit jelenthet ez az álom? Teljesülni fog a kivánságom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy a szüleimmel, és a kistestvéremmel kint voltam egy éjjel az udvaron. Én a csillagos eget néztem, és egyből észrevettem két hullócsillagot, az egyik a másik előtt "ment", kisebb volt, és halványabb, mint a másik. A másik csak viritott. Szóltam a szüleimnek, hogy ni, egy hullócsillag, de ők számba se vettek, nem hallották, mintha nem is láttak volna. Emlékszem, hogy apum pont a testvéremmel beszélgetett. S a halványabb csillag ahogy eltűnt, én feltettem azt aa kivansagot, hogy bár együttlehetnék "vele". Mármint azzal a fiúval, aki tetszik nekem, csak sajnos a nyáron nem tudunk találkozni. Amiután ezt a kivánságot feltettem, eltűnt a fányesebb hullócsillag is.2013. jún. 22. 12:22
2/6 anonim válasza:
"de ők számba se vettek"
ne beszélj butaságokat! már hogy vehettek volna a te szádba???
3/6 anonim válasza:
Lehet hogy beteljesedik, lehet hogy nem. Ezt mi nem tudhatjuk. Van amikor az en almaimnak is van valami ertelmes koze a valosaghoz es valami belole meg is tortenik, de legtobbszor nem. Mi ezt nem tudhatjuk, hogy befog-e teljesedni az almod. Majd mond meg nekunk ha tortenik valami. ;)
2-ik valaszolonak: ha nem tudnad az a kifejezes, hogy szambavenni valakit\valamit azt jelenti, hogy eszrevenni, torodni vele.
4/6 A kérdező kommentje:
3. valaszolo, koszonom szepen! megy a zold kez
2013. jún. 22. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!