Miért, , remegek''a hiányától sokkal jobban álmomban?
Nem hallotál még a szerelem első látásról ? :-)
Hogy szólítod meg, igen ez a legnehezebb dolog . Legelsőnek javaslom ezeket a semleges témákat, hogy hol található ez-az, vagy ha iskolás vagy milyen óra jön vagy nem láttad-e pl Lacit ilyesmik . Utána ha ezeken a kisebb beszélgetéseken túl vagytok, rákérdezhetsz pár dologra, hogy mi a hobbid stb . Itt ennél le kell hogy vágja a szitut és a reakciójából le tudod olvasni, hogy kb hogy érez . Ha zöld jelzést kapsz nyomulhatsz tovább, de csak lassan nehogy elijeszd :-) Ha ezen is túl vagytok utána már jön magától minden :-)
Az én estemnél engem egy kicsit megviselt a dolog, mert állandóan azon gondolkoztam mi lett volna ha, meg ostoroztam magam, hogy miért nem voltam képes lépni ilyesmi . Mondom ez kb pár hónapig volt, de mostanra már tökéletesen jól vagyok ilyen téren :-) Csak azt tudom mondani hogy lépj vagy bánni fogod utólag .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!