Rémálmok. Szinte mindig. Ez utolsó mit jelent szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval nemrég azt álmodtam hogy már nem is tudom hol voltam de volt ott egy tükör.Belenéztem és nem a saját arcomat láttam, hanem egy fekete hajú lányét, akinek az arca hihetetlenül rémisztő volt.Elkezdtem sikítani.Aztán újra belenéztem és megint ugyanazt láttam. Nem akartam elhinni szóval még egyszer belenéztem a tükörbe, és megint egy fekete hajú lány láttam magam helyett, de ez a lány szép volt, nem volt ijesztő.És ott volt az álmomban a mamám, és mondta hogy nyugodjak meg.De az egész álom alatt sikítottam az volt az érdekes. Tudom hogy eléggé zavaros, és hülyeségnek tűnhet, de szerintetek mit jelent?Nagyon érdekel.. Amúgy szinte mindig rosszat álmodok, általában azt hogy meghalok.2013. jún. 9. 13:10
1/1 anonim válasza:
Szerintem semmi különöset nem jelent. Esetleg olyasmit, hogy az ijesztő fekete hajú lány a tükörben a saját belső félelmeidet jelképezte, a másik, szép arcú fekete lány pedig a saját belső énedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!