Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Rendszeresen lovagolok,a lovakat is szeretem.Azt álmodtam hogy egy erdei ösvényen,a lovarda egyik lovával vagyok.Nagy ló,és be akartam ugratni vágtába,de ő csak ügetett tovább,nem figyelt rám hiába próbálkoztam.
2013. máj. 19. 11:17
 1/4 A kérdező kommentje:
ugyanezzel a lóval volt már vágtás álmom is
2013. máj. 19. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy még nem elég jó a lovagló tudásod.
2013. máj. 19. 18:38
 3/4 anonim válasza:

Ugye a lovagláshoz önuralom és önismeret kell.

Mert a ló csak a határozott és magabiztos lovasnak engedelmeskedik.

Ez esetleg az egyik irány. Hogy van valami, amit nem vontál az uralmad alá. Bármilyen lelki dolog is lehet.

A másik ami eszembe jutott, hogy a vágta tempó gyorsítás. Gyorsítani szeretnél valamit, de nem megy. Mert még nem vagy rá felkészülve. (igaziból sem tudsz vágtázni, ha nem vagy felkészülve (eleve be se ugrik a ló))

Ezek csak tippek...

Az viszont tuti, hogy a ló egy jelentős szimbólum az álmodban. És hogy nem ugrott be a vágtába, annak is nagy lehet a jelentősége.

Meg az is eszembe jutott, hogy ha rendszeresen lovagolsz, és esetleg kezdő vagy akkor ez tök mindennapi dolog, hogy nem ugrik be a ló. És csak így jött az álmodba.

Lehet hogy aki sose lovagolt, annak sokkal nagyobb egy ilyen álom jelentősége. Nem tudom...

2013. máj. 21. 23:04
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 26. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!