Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Dolgozni mentünk épp a liftbe száltunk be mikor bevillant hogy a lift le fog szakadni. Mi a másodikon száltunk ki. Majd le is szakadt. Mintha valami nyomozók lettünk volna. Az egyik irodában beszélgettünk majd végül az ölembe ült én magamhoz öleltem. Elfogott megint az az érzés amikor annyira szerelmes az ember majd be jött a főnök, de én jeleztem hogy most nem alkalmas.
A főnök az NCIS LA-ből volt az az alacsony nő. A helyzet a Dr. Boons-ra emlékeztetett. Az ölembe ülős rész meg Biára. A Lány haja meg vörös volt.
2013. máj. 4. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!