Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mit jelent?

Ez az álom mit jelent?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon szerelmes vagyok egy fiuúba, ő is belém...Járunk is és már annyira belézúgtam hogy vele is álmodok.Hát elég fura álo

A suliba menet beugrottam a pékségbe uzsonnáért. Nagyon hosszú volt a sor.-Egyébként ez a pékség a valóságban is van.-Minden ugy volt mint a valóságban csak az nem hogy ki volt rakva egy pár babzsák.Nem tudom pont hány.Na és mivel sokat kellett várni és beleültem egyikbe.Akkor belépett az ajtón a pasim.Nagyon sexy volt.Nah és pont ami meg is tetszett benne az a szeme volt és rám nézett.Látta ő is hogy hosszú a sor, és odaült mellém a babzsákba.Én csak ott ültem, hozzá sem mertem szolni, mert mindenki minket bámult.Amugy mindig beszélgetünk csak hát igy hogy mindenki minket bámul, így nem...

Aztán odabújt hozzám és egyből eltünt mindenki és minden.Csak ő és én voltunk egy babzsákban a semmiben.Akkor én is hozzábújtam és igy ketten együtt lebegtünk összebújva a semmi közepén.Megcsókolt...

Arra ébredtem fel hogy csörög a telefonom a Hien-Who matters zenére és annál a résznél mikor azt mondja Hien hogy:

We are the only ones and nobody matters

Don't look at your watch we're on over time

No need for the pick up lines or silly chatter

Look in my eyes and say that your mine.

Magyarul ezt jelenti:

Mi vagyunk csak és senki sem számít.

Ne nézd az órád, időben vagyunk.

Nincs szükséged választóvonalra vagy ostoba fecsegésre.

Nézz a szemembe és mond:az enyém vagy.

--------------------------------------------------------

Erre az esetre főleg az 1. sor igaz.

Na szóval mit jelent ez az álom?

2013. máj. 3. 11:36
 1/4 anonim válasza:
Nem alszol eleget.
2013. máj. 3. 12:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy nem alszok eleget?Általában este 10-reggel9ig alszom.
2013. máj. 3. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Mégis mit jelentene?

Azt jelenti, hogy szerelmes vagy! Arra pedig, hogy melyik számra ébredtél, az ég világon semmi köze sincs semmihez.

2013. máj. 3. 13:55
 4/4 anonim válasza:
A tudatalattid érzékelte alvás közben a zenét, gondolom, jó angol tudásod van, így a tudatalattid még az angol szöveget is megértette, ennek hatására hozta elő a szöveghez kapcsolódó érzelmeket, és a jelenetet. Elég néhány másodperc is a dalból a tudatalattidnak, és akár órákat is álmodhatsz (álmon belül). :)
2013. máj. 19. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!