Veletek is szokott ilyen történni?
Figyelt kérdés
Mikor olyan álmom van hogy zuhanok akkor mikor le érnén a földre fel ébredek ás olyan érzésem van, hogy mit ha ténleg zuhantam volna.2013. ápr. 20. 17:23
1/4 anonim válasza:
igen nekem is szokott. Azt jelenti úgy tudom ha felébredsz mielőtt leesel h erős egyéniség vagy, akit nem törnek meg csak úgy...:-)
3/4 anonim válasza:
Régebben sok ilyen álmom volt. Zuhanni hatalmas sebességgel. Azonban mielőtt elértem volna a földet, pár centivel előtte lebegtem, így nem esett semmi bajom.
4/4 anonim válasza:
Igen...szerintem ez mar mindenkivel megtortent...en epp egyik nap a Trollfesz.cc-t neztem es ott is vol ilyen zuhanasos kepregeny es oda egy ember azt irta hogy olyankor a sziv egy verest kihagy es az agy azt hiszi hogyhaldokolsz vagy mit tudom en...valami ilyesmi...en nem tudom csak ezt irtak...de furcsa az az erzes :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!