Szokott veletek olyasmi történni, előre beugrik egy gondolat és megtörténik, úgy lesz?
papucs amit én szoktam hízni?
Nem húzni??? Mi az, hogy papucsot hízni?xD
:D
Amúgy már igen, velem is volt. De nekem ilyen jóslás szerűen, hogy pl.: megtippelek egy számot, és holnap azzal lesz valami, de ilyen is volt már, hogy mondtam/gondoltam valamit, és úgy lett. Egyszer becsuktam a szemem, és sok négyzet közül egyre tippeltem, és másnap azzal jutottam tovább a nintendo/gamecube/Skyes of arcadia játékban, pedig vagy 100 négyzet volt, és 100 az 1-hez volt az esélye, hogy eltelálom, mégis sikerült.:)
Mostanában rengeteg ilyen van, leginkább olyan, hogy arra gondolok, amit a másik 2 mp múlva mond, vagy pont akkor veszem elő a telefonom, ha hív valaki, vagy pár perccel előtte kaptam sms-t. (Le van halkítva és nem rezeg)
Lassan megszokom :D
Szokott. De én ált. azt tudom előre, ha egy hozzám közel álló ember meghal. Akkor is, ha váratlanul történik a haláleset.
Nagyon rossz érzésem van olyankor, majd én magam is rosszul leszek. A vérnyomásom az egekben, fáj a fejem, szédülök. Ez a fázis akár órákig is eltart, de van, hogy csak pár perc. Utána ezek az érzések hirtelen elmúlnak, és hirtelen tudom, hogy XY meghalt. Nem érzem, hanem tudom. Fogadni is mernék rá. Erre max. 1-2 percre jön a telefon...
Nem egy kellemes érzés, de legalább fel tudok készülni a telefonhívásra. 5-6x már előfordult, és sajnos egyszer sem tévedtem... Van, hogy eleve az "XY meghalt?" kérdéssel veszem fel a telefont.
Gondoltam, hogy egy 5perc múlva ki megyek pisilni és tényleg kimentem!!! :O
O.o
Kis dolgokban nem, nagy dolgokban igen.
Ha valami nagyon belevette magát a fejembe, és azon agyalok, vagy valakin, akkor biztos, hogy pár napon belül valami történik.
Találkozunk, vagy hírt hallok felőle, vagy valami úgy alakul, hogy megtörténjen, amit előre "láttam".
De inkább fontos dolgokkal van ez, ki piti dolgokkal nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!