Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mással is szokott ilyen dolog...

Mással is szokott ilyen dolog történni? (nem természetfelettiről, ufókról, és társaikról szól a kérdésem, csak szeretnék választ kapni)

Figyelt kérdés

Uj vagyok itt,mivel negem annyira nem érdekelnek ezek a dolgok,csak szeretnék magyarázatot találni egykét dologra.Egy felnőtt nő vagyok,eddig teljesen hidegen hagyott,hogy vannak érdekes dolgok,de már kíváncsivá tett,és tudom,hogy van rá kézzel fogható magyarázat,azért jöttem ide,hátha ti okosabbak vagytok.Ez már elég rég óta tart,hogy az álmom "beteljesül"(némelyik),de nem mindre tudok emlékezni most hirtelen,csak egy-kettő számomra fontosra.Volt pl,hogy azt álmostam,hogy terhes vagyok,és menekülök,mert el akarták venni a kisbabámat.Hát jót nevettünk rajta reggel a párommal,rá egy hetére kiderült,hogy babát várok.Meglepődtem,mert nem terveztük,és hát nem igen örültek neki,édesapám el akarta velem vetetni,mert nem voltunk összeházasodva(elég régimódi felfogású,holot tmár rég nem tőle függtem).Utána azt álmostam,hogy tologatom egy sötétkék babakocsiban a gyermekem,és mindenki leállít,hogy milyen gyönyörű kislányom van,én meg nem győztem köszöngetni.(még nem tudtuk a nemét).Rá két napjára mentünk ultrahangra,és kiderült,hogy kislányunk lesz.És ami még érdekes,hogy egy gyerekkori barátom,akivel már kb 8 éve nem beszéltem,megtudta,hogy babás vagyok,és felkeresett,hogy gratuláljon,és megajándékozzon a babakocsijukkal,ami egy sötétkék babakocsi volt,és hajszál pontosan ugyan ugy nézett ki,mint az álmomban lévő.

Kb egy hónapja volt,hogy álmomban a guppi halunkat megette a harcoshalunk.Reggel kelt párom dolgozni,mondtam neki,hog nézzen be az akváriumban,mert ezt álmodtam,benézett,és pont akkor támadta meg a guppit a harcoshal.Szegényem el is pusztult,mert párom nem volt elég gyors.

Nővérem terhes lett,nagyon vágytak a babára,csak sajnos koraszülött lett a pici,és azt mondták,hogy december 25.-éig bennt marad a kórházban(akkor kellett volna születnie).Pont egy hete azt álmodtam,hogy 3 hét múlva hazaengedik.Mondtam tesómnak,és mondták hogy ze kizárt,mert pont aznap mondta az orvos,hogy legalább másfél hónap.Akkor annyiban is hagytuk,és most hivott tesóm,hogy azt mondja az orvos,hogy nagyon rohamosan fejlődik,ugyhogy valószinű két hét múlva jöhet haza.POnt egy hete álmostam 3 hetet.Ez már olyan kíváncsivá tett,hogy ezért jöttem ide fel érdeklődni.Meg volt még pár ilyen eset,pl hogy álmomban kaptunk egy csomó állatot,másnap párom ugy jött haza a munkából,hogy a munkatársa nekünk adja az akváriumát,mindennel együtt,beleértve egy rakás halat.Meg mikor terhes voltam,azt álmodtam,hogy bennt vagyok a korházba,meg is ijedtem,mert elég korai szakaszban álmodtam,és a hasam is kicsi volt még az álmomban,erre rá pár napjára bekerültem a kórházba,de szerencsére nem volt komoly,de bennt kellett maradnom két napig.Meg volt hogy azt álmodtam,hogy beteg a kislányom,és megbetegedett.Tavaly álmomban párom tele volt kiütéssel,rá két hetére övsömörös lett.Meg még volt pár hasonló.Ezekre szeretnék épkézláb magyarázatot találni.És tényleg kérlek hasznosat,mert én nem hiszem magamról,hogy képességem lenne(itt olvastam ilyeneket is mielőtt kiírtam a kérdést),sőt teljesen "normálisnak" érzem magam,ugyhogy ezt kérlek vegyétek figyelembe mikor válaszoltok,jó?Előre is köszönök minden választ.

2010. nov. 15. 19:58
 1/10 A kérdező kommentje:
elnézést a sok hibáért,csak itt dormol mellettem a kislányom,és sietek,hogy ne keltsem fel
2010. nov. 15. 20:02
 2/10 anonim ***** válasza:
húh ez komoly :D
2010. nov. 15. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
bocs hogy nem tudtam normális választ adni :D
2010. nov. 15. 20:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom de ezt nem tudom elolvasni :)ne egyszerre akarj az összes kérdésedre választ kapni , inkább egyenként sokkal jobban jársz szerintem. Egyébként ha új vagy üdv az oldalon :DDD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. nov. 15. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:
de nem rakott fel sok kérdést csak bőven kifejtette... szerintem érdemes elolvasni.
2010. nov. 15. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem hiszed el, de bizony vannak, akik látják előre a jövőt. Úgy látszik, te erre álmodban képes vagy. Örülj neki. Esetleg esténként koncentrálj arra, hogy szeretnéd a nyertes lottószámokat megálmodni... és ha sikerül, oszd meg velm a nyereményt, mert én adtam a tippet!
2010. nov. 15. 20:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Na jó elolvasom , mert felkeltettétek a érdeklődésemet :) egye fene .
2010. nov. 15. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Na igen ez egy adottság, amihez gratulálok, de észre vettem hogy hiába álmodod meg a jövődet nem tudod azt befolyásolni, próbáltad már befolyásolni a jövődet? Sok ember meg álmodja a másnapot hogy mi lesz hogy lesz, a tudat alattidban vannak ezek a dolgok. Hogy mért lehet ez hogy meg látod a jövőt? Sok dologtól lehet, mért is ne lehet hogy meg van hozzá az adottságod vagy esetleg a természet feletti Őrangyalod meg mutassa hogy mi lesz veled. Az a kérdés is meg fordul a fejemben mi van akkor hogy ha a sorsunk meg van írva és ezen nem tudunk változtatni . Egyébként a idősíkok léteznek idővonalak stb. Napjainkban is vannak idősíkok nyitva amelyeket az ember nyitott meg felelőtlenül. Tudom, hogy híetetlennek hangzik ez az egész de igaz. Napjainkban olyan lények vannak oda kint amiről még elképzeléseink sem lehetnek. Pl Hirosima , vagy Navazaki atombombák teret ütöttek az időben amely által lények jöttek át a mi világunkba. Tudom hogy híetetlen de igaz. Mit nem adnák azért hogy meg tudjam azt hogy hogyan működik az a elme ami meg látja a jövőt. Gondolataim szerint nem szabad ki zárni azt hogy a meg álmodott dolgok nem is a jövőbe látás véget lát a jövőbe hanem azért mert a tudatalattid elraktározta azt az adatot amire te nem emlékszel, és álmodban felhozza azt. Pl olyanra gondolok hogy neked a ismerősöd már mondta azt hogy kapsz egy kék babakocsit csak te erre nem figyeltél de a tudatalattid elraktározta amit álmodban hoz fel.stb. Sok dolog lehet erre még a legkiválóbb tudósok is találgatnának , ahogyan most én is teszem , röviden ennyi.
2010. nov. 15. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak beképzeled magadnak.
2010. nov. 16. 12:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!Kedves utolsó,hidd el,nem e körül a téma körül forognak a gondolataim,csak megfigyeltem,ezért is írtam ki ide a kérdést,és egy örökmozgó,eleven két éves mellett nem igen tudok ezen agyalni,de neked is köszönöm a válaszod. :) Minden jót mindenkinek.Üdv
2010. nov. 16. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!