Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megfejtené ezt nekem valaki?

Megfejtené ezt nekem valaki?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy Hitler néhány emberével egy föld alatti csatornarendszerben kerget engem.
2013. ápr. 18. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem Hitler a lényeg itt, hanem hogy menekülsz. Azt viszont sok dolog előidézheti. Sőt, az is lehet, hogy nem jelent semmit.
2013. ápr. 18. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Feszült vagy, félsz valamitől, szeretnél valamit elkerülni?
2013. ápr. 18. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy állsz a zsidó emberekkel ? és az antiszemitizmussal? na és tudod-e a valódi származásodat?
2013. ápr. 18. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgynevezett menekülő álmai nagyon sok embernek vannak, és egyszerű a magyarázatuk: az ilyen fajta szorongásos álom arra utal, hogy személyiségünk, illetve tudatalattink rejt valami kellemetlen érzelmet, gondolatot, élményt, amivel nem vagyunk képesek szembenézni. Nem kell persze túl komoly dologra gondolni, ez szinte minden emberről elmondható.
2013. ápr. 18. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!