Mit jelent ez a visszatérő álom?
Álmomban hazamegyek, és látom, hogy a házban szellemek vannak! Némelyik tárgy lebeg is. Az egyik egy gyerek szellem, és a másik pedig egy középkorú nőé. Ők bevallják nekem, hogy rosszak, és oda fogok jutni ahová ők. Mit akartak ezzel mondani? Azonnal egy paphoz sietek, aki eljön. Furcsa módon egy asztalhoz ültet le engem a szeretteimmel együtt. Megfogjuk egymás kezét, mint egy szeánsznál. Latinul kezd el beszélni. 3-an felállnak az asztaltól, de én ott maradok. A tekintete megváltozik, és az arca valamint a kisugárzása gonosz lesz. Arra kér, mondjam latinul, amit ő.
Ez a pap, vagy nem is tudom én minek valljam, visszatérő álmom. Mindig más formában. Állandóan követem. Folyamatosan latinul beszél, könyveket mutogat, és elmond nekem dolgokat, amikből pár már igaz volt.
Komoly válaszokat várok. Akik erre nem tudnak normális véleményt adni, ne írjanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!