Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom? (csoki)

Jagerpetra kérdése:

Mit jelent az álmom? (csoki)

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy azok az emberek, akik Milka csokit ettek beszippantotta a csoki, akikből Samrties-ok lettek és nekem kellett kimenteni őket, de végül engem is beszippantott a csoki, de valahogy sikerült kimenekülnöm. Ahogy kimentettem őket az kis Smarties-okból végül nem emberek lettek, hanem a sok kis csokiból egy picike valamiféle pénzérme....

Mit jelent????

2013. ápr. 15. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Én kis koromban azt álmodtam, hogy faterommal sétálok az utcán, ő beleesik egy pohárba, amiben valami csoki shake szerű trutymó van. Próbálom kimenteni egy jégkrém pálcával, de csak elkeverem és sehol se találom benne apámat. Azután felriadtam.

Nem tudom, hogy az ilyen fajta álmoknak vannak-e jelentése, hiszen minden álom tartalmaz valami magyarázatot. De lehet, hogy csak az agy játszik egy kicsi szürrealisztikus játékot. És az is érdekes, hogy az ilyen bugyuta álmokban miért nem fogja fel az ember, hogy ez aztán abszolút nem lehet valóság, és még is olyan, mintha azt látná valóságnak.

2013. ápr. 15. 17:55
 2/3 DaniKacsa :P válasza:
Egyél kevesebb édességet, mert a cukor az agyadra ment. :)
2013. ápr. 15. 18:13
 3/3 A kérdező kommentje:

wow! komoly álom:D

nem nagyon ettem mostanában csokit vagyis amilor álmodtam, tegnap is csak azért mert szülinapom ünnepeltük és...:D

de köszi:)

2013. ápr. 15. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!