Mit jelent az álmom?
Apámékkal mentünk valahova kocsival, aztán megálltunk és kiszálltunk. Vártunk valakit. Odajött hozzánk egy fiatal pasi és mosolyogva a kezében tartott egy gyereket. Az én gyerekemet.
Olyan volt mintha a tisztítóba vittem/vitték volna a gyereket, az a pasi pedig az aki "kimosta/kitisztította" - lehet szülés után.
Ahogy fogta a gyereket láttam, hogy valami fura van a szeme alatt.Az alsó szemhélyából egy egy vékony tincs nőtt ki. Vörös volt, mint a haja. Olyan volt mintha sírna. ... de aztán eltűnt a tincs.
Először tartottam a karomban a gyereket. Aztán egy pillanatig, kb egy tizedmásodpercig nem éreztem semmit, de aztán az alatt a kis idő alatt átfutott az agyamon, hogy éreznem kellene anyai szeretetet. Aztán éreztem. Nagyon nagyon jó érzés fogott el. Tudtam, hogy az az én gyerekem és meg fogom őt védeni, szeretni fogom amíg élek. Hihetetlenül felemelő érzés volt.
A csomagtartóra tettem, hogy ott átöltöztethessem. Először nem tudtam mit adjak rá, de eszembe jutott, hogy a tesóm (3 éves) ruháit is ráadhatom megfogtam egy piros kezeslábast és ráadtam. Aztán a tesóm anyja (apám felesége) valami olyasmit mondott, hogy a zokni amit ráadtam....rászoruló zokni, vagy valami ilyesmi. Nem azért mert szorítja, hanem mintha a baba rászoruló lenne...
A baba végig mosolygott.
Apámék arca kifejezéstelen volt, és azt hiszem nem tetszett nekik vagy nem érdekelte őket az eset.
Az utóbbi időben sokat gondolkodtam azon, hogy lesz e nekem valaha gyerekem, hogy meg tudnék e birkózni a felelősséggel. És eléggé félek, főleg a szüléstől, bár az nem volt benne az álmomban, meg persze attól, hogy jól fogom e nevelni.
Hát kb ennyi. Kicsit összevisszaságnak tűnik, de az álom is ilyen volt. és 15/L
Ez talán azt jelenti hogy gyereked lesz és a szüleid nem fognak örülni neki.
Bár az a rászoruló zoknis fura volt.
nem a jövőre tekintettel...
...nem nagyon hiszek ilyesmiben..
inkább pszichológiailag értelmezve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!