Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés
Megálmodtam a saját halálom, és a temetésemet. A halálom öngyilkosság volt érelvágás révén. A temetésemen rokonok, barátok, és idegenek is voltak, de úgy tűnt h őket is ismertem. Mind a halálom, mind a temetésem is váltott szemszögű volt, azaz volt mikor kívülről láttam saját magam, de volt mikor magam voltam,azaz pl megnéztem magam a koporsóban mert nyitott koporsós temetésem volt, de láttam ahogy rámcsukják a koporsó tetejét. 27 évesen haltam meg. Most 16 lány éves vagyok.
2013. ápr. 6. 22:19
 1/4 anonim válasza:
Uh.......ez durva nem tudom hogy mit jelenthet de az biztos hogy én most nem lennék a helyedbe ! :(
2013. ápr. 6. 22:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Mostanábn nem néztem semmi olyan filmet, ami ilyesfajta dolgokat váltott volna ki belőllem. Reggel kipihenve ébrettem. És valamiért az az érzésem támadt, mintha ez egy tény lenne hogy 27 évesen öngyilkos leszek. Nagyon nem tudom hova tenni ezt az egészet.
2013. ápr. 6. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 6. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

ez csak egy álom volt.nem lesz semmi bajod.de ha mégis 27 évesen öngyilkos akarsz lenni akkor menyj be egy diliházba vagy vmi ilyesmibe hogy ne tudd magad bántani

2013. ápr. 6. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!