Mit jelenthet az álmom?
Figyelt kérdés
Egyik éjjel azt álmodtam hogy csúnyán összevesztem az unokatestvéremmel. Egy ismerősöm felajánlotta hogy segít "kicsinálni"-de ezt nem szerettem volna hisz mégis csak a rokonom nem-és még egy légynek sem tudnék ártani. Közbe sikerült kibékülnöm az unokatestvéremmel, de pár hónap múlva újból összevesztünk. És ki se néztem volna belőle de ő igen alámtett mindenütt-szó szerint kicsinált kisemmizett álmomba.
Van jelentősége az álmomnak? Hisz alíg tartom a kapcsolatot az unokatestvéremmel..
"légy rossz mert a jókkal mindig kib@sznak"-ez az idézet jutott eszembe az álmom után...
2013. ápr. 11. 13:10
2/2 anonim válasza:
Erősebbnek,kell lenned!!Sztem...de ezt csak te tudod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!