Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom? :S

Mit jelenthet ez az álom? :S

Figyelt kérdés
Az álmomban egy lebegő földrészen álltam két barátommal akik épp veszekedtek, ezért én bementem az előttem álló inka templomba. A jobb oldalon volt maga a templom de balra egy kis kert volt valamivel fölöttem, ahol egy madárijesztő állt. Viszont a felsőteste Samaráé volt a Kör című filmből. Kicsit furcsálltam de nézelődtem tovább. Rossz érzés fogott e ezért visszanéztem és már nem volt ott! Körbekémleltem és egy szobor mögül leselkedett rám! Majd elkezdett felém ugrálni. Én menekültem a kijárat felé ahonnan jöttem de eltűnt de a kijáratnál elém ugrott. Nagyon megijedtem mikor felébredtem. Nem nézek nagyon ilyen filmeket, a Kört például nem is láttam és nem is gondolkoztam rajta, nem meséltek nekem róla...
2013. ápr. 12. 09:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon összetettnek tűnik,nincs ötletem.

Amiért beírtam az az,hogy erről eszembe jutott nekem is egy olyan álmom,ahol azt álmodtam,hogy egy olyan helyen lakom,aminek az a neve,hogy JADEPEN.Az álmomban azért volt ez a neve,mert a Jade kő lelőhelyére épült.

Azért furcsállottam én is az álmomat,mint te is a Kört,mert nagyon távol állnak tőlem az ásványok,sőt nem is szeretem a hideg köveket,ezért nem értettem,honnan a fenéből veszi a tudatalattim a Jade követ??

Persze az álom felkeltette az érdeklődésemet és beszereztem könyvet,amiben leírják 100 kristály hatását és mivel hozzák összefüggésbe.Végigolvastam mind a 100-at és semmi nem volt rám tényleg olyan találó,mint a Jade.Hogy honnan a fenéből kaptam én ezt az álmot?Na pl ilyenek miatt vagyok én ezo érdeklődésű.

Szóval szerintem először is nézd meg akkor a KÖr című filmet,hátha előbbre jutsz a megoldásban.

2013. ápr. 12. 10:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megfogadom a tanácsodat :)
2013. ápr. 12. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!