Egyre gyakrabban fordul elő velem, hogy hirtelen beugranak valami eseményről képek és akármit látok az maximun egy héten belül meg is történik... És minden pont ugyan úgy, mint ahogy a kis "jelenetben" történt meg. Ez mi? Miért történik ez velem? v
Kis hamis, még mindig nem tudod leírni a nicknevem :D
Egyébként ja, sajna én unatkozok a legjobban... Ilyen ez az influenza...
2013. márc. 31. 16:10
12/18 anonim válasza:
Igen,van,ami meghaladja a képességemet,az első 4 betű után,ahogy betűzöm elkezdem magamat teljesen hülyének érezni.
Hogyan születhetett eme jelige??Ez itt a kérdés!
A tippem :találomra ütögetted a billenytyűket avagy???Itt az avagy...az UFO-k üzennek az elméden keresztül.
(még mielőtt valaki komolyan venné csak viccoltam)
Aláírás:pfjgzhnzu
2013. márc. 31. 16:22
13/18 anonim válasza:
Nevem keletkezését nagyon helyesen látod: reptoidok üzentek az elmémen keresztül és ők késztettek arra, hogy a másodperc tört része alatt (mivel ők sokkal gyorsabbak nálunk) leüssem a megfelelő billentyűket, melyek létrehozták különleges, nem e világi nevem. Erre azért volt szükség, mert most már én is a plejárdok közé tartozom, és a reptoidok csak így tudják a mi nyelvünkre többé kevésbé pontosan lefordítani a tőlük kapott nevemet. Így most már én is annunakinak számítok, és nemsokára indulhatok is a szíriusz b-re. Csak még rendelkeznem kell a kellő komolysággal, mivel a szíriusziak híresen komolyan és anélkül nem fognak beengedni. Ezért is mondja Eric Clapton a Batman egyik részében a híres Prodigy figura megformálásakor: váj szó szíriusz?
2013. márc. 31. 19:31
14/18 anonim válasza:
adfgrzhn!
Nagyon szép elmélet! Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy gőzöd nincs a csillagászathoz!
2013. márc. 31. 20:08
15/18 anonim válasza:
az IQ szintedhez nagyon illik a nevedhez
2013. márc. 31. 20:09
16/18 anonim válasza:
Gabi***: /\/\
"az IQ szintedhez nagyon illik a nevedhez"
*-*
2013. ápr. 1. 08:06
17/18 anonim válasza:
a(kimondhatatlan)
Én tudom,hogy nem értünk egyet,de azért kaptál tőlem egy zöldet,nehogy a végén még elfogyjál.......és akkor ki fog itt állandóan ellenállni?
2013. ápr. 1. 10:41
18/18 anonim válasza:
Te is kaptál egyet tőlem, jelképezve ezzel a jelenleg is folyamatban lévő reptoid inváziót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!