Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez egy rendkívüli dolog?...

Ez egy rendkívüli dolog? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban fordul elő velem, hogy hirtelen beugranak valami eseményről képek és akármit látok az maximun egy héten belül meg is történik... És minden pont ugyan úgy, mint ahogy a kis "jelenetben" történt meg. Ez mi? Miért történik ez velem? v

2013. márc. 30. 13:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kis hamis, még mindig nem tudod leírni a nicknevem :D

Egyébként ja, sajna én unatkozok a legjobban... Ilyen ez az influenza...

2013. márc. 31. 16:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen,van,ami meghaladja a képességemet,az első 4 betű után,ahogy betűzöm elkezdem magamat teljesen hülyének érezni.

Hogyan születhetett eme jelige??Ez itt a kérdés!

A tippem :találomra ütögetted a billenytyűket avagy???Itt az avagy...az UFO-k üzennek az elméden keresztül.

(még mielőtt valaki komolyan venné csak viccoltam)

Aláírás:pfjgzhnzu

2013. márc. 31. 16:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Nevem keletkezését nagyon helyesen látod: reptoidok üzentek az elmémen keresztül és ők késztettek arra, hogy a másodperc tört része alatt (mivel ők sokkal gyorsabbak nálunk) leüssem a megfelelő billentyűket, melyek létrehozták különleges, nem e világi nevem. Erre azért volt szükség, mert most már én is a plejárdok közé tartozom, és a reptoidok csak így tudják a mi nyelvünkre többé kevésbé pontosan lefordítani a tőlük kapott nevemet. Így most már én is annunakinak számítok, és nemsokára indulhatok is a szíriusz b-re. Csak még rendelkeznem kell a kellő komolysággal, mivel a szíriusziak híresen komolyan és anélkül nem fognak beengedni. Ezért is mondja Eric Clapton a Batman egyik részében a híres Prodigy figura megformálásakor: váj szó szíriusz?
2013. márc. 31. 19:31
 14/18 anonim válasza:

adfgrzhn!

Nagyon szép elmélet! Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy gőzöd nincs a csillagászathoz!

2013. márc. 31. 20:08
 15/18 anonim ***** válasza:
az IQ szintedhez nagyon illik a nevedhez
2013. márc. 31. 20:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Gabi***: /\/\

"az IQ szintedhez nagyon illik a nevedhez"

*-*

2013. ápr. 1. 08:06
 17/18 anonim ***** válasza:

a(kimondhatatlan)

Én tudom,hogy nem értünk egyet,de azért kaptál tőlem egy zöldet,nehogy a végén még elfogyjál.......és akkor ki fog itt állandóan ellenállni?

2013. ápr. 1. 10:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Te is kaptál egyet tőlem, jelképezve ezzel a jelenleg is folyamatban lévő reptoid inváziót.
2013. ápr. 1. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!