Rendkívüli dolog, hogy a babám 4500 grammal,57 cm-rel született?
Nem annyira,nekem az elsö bébim 4330al született a második 4880al most 30 hetes vagyok, sulybecslésen 3200g-ot mértek
Nem vagyok terhességi diabéteszes,egyszerűen ilyen nagy babáim vannak,mostanába egyre több mindenkinek.
Én biztosan büszke lennék rá, ha ekkora lett volna a fiam. És magamra is. Igaz, ő 3700 grammal és 55cm-rel született, de így is nagyon büszke voltam.
Amire már felhúztam a szemöldököm az az egyik rokonom volt. Azon a héten szült, amelyiken én és az ő babálya 5600 gramm lett és hatvanvalahány centi. Ők nem lepődtek meg, mert anyai ágon felfelé folyamatosan 5-6 kilós babák születtek.
Az én szobatársamnak 5400g volt a kisfia és 62cm,végigvajúdta ki is tágult rendesen,de sajna császár lett belőle,mert elakadt a szülőcsatornában.Ilyen nagy babát addig még soha nem láttam:)
Én 4150g voltam,a kisfiam 3150g lett,most már 4.5hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!