Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez egy rendkívüli dolog?...

Ez egy rendkívüli dolog? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban fordul elő velem, hogy hirtelen beugranak valami eseményről képek és akármit látok az maximun egy héten belül meg is történik... És minden pont ugyan úgy, mint ahogy a kis "jelenetben" történt meg. Ez mi? Miért történik ez velem? v

2013. márc. 30. 13:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

én sem igazán tudom hogy most mi van,de én meg egyre gyakrabban álmodom meg azt hogy mi fog történni,pl:ismerősnek kislánya születik,erre másnap bejelenti hogy terhes

engem is érdekelne hogy miért van egyre több ilyen

2013. márc. 30. 13:53
 2/18 anonim ***** válasza:
75%

Valószínűleg azért, mert a Föld rezgésszint emelkedésével a miénk is növekedésnek indult. Egyre több olyan képességünk fog megnyilvánulni, amiket a negatív energiák és a tudattalan elme elnyomott mindeddig. Ezek a dolgok a DNS-ünkbe vannak kódolva. Nem véletlen, hogy jelenleg csak nagyon kis részét vagyunk képesek kihasználni.

https://www.youtube.com/watch?v=Ee-M17szbN8

2013. márc. 30. 14:11
 3/18 anonim ***** válasza:

Egyébként nálam is van hasonló egyre gyakrabban,amilyen történés megtörténik velem,előtte fura dolgokat kezdek csinálni,mintha belül megérezném.

Októberben két napig nem bírtam más feltöltéseket nézni a youtubon,mint kamera előtt történt borzalmas haláleseteket,pedig se azelőtt se azután nem bírtam.És azon a héten azt is álmodtam,hogy egy fiatal nő (aki nem én voltam,hanem egy ismerősöm,de nem tudtam beazonosítani)egy ismerősével van otthon és az ismerőséről kiderül,hogy egy gyilkos kígyó és ez a gyilkos kígyó,mint valami pók,hálót szőtt a fiatal nő köré,és a fiatal nő már tudta,hogy meg fog halni és senki nem fog segíteni és lebénulva várja a pókhálóban a halála pillanatát attól akiben eddig megbízott.Borzalmas egy álom volt,mert tudtam,h nem én vagyok,de annyira átéltem közben a legborzalmasabb érzéseket és kísérte egy olyan kellemetlen érzés is,hogy én ezt kívűlről figyelem és nem tehetek semmit sem.

A hét végén megtudtam,hogy egy jó ismerősöm,egy 24 éves fiatal lányt egy közeli ismerőse,akiben eddig megbízott meggyilkolta az otthonában és az álmom a történteket annyira találóan szimbolizálta.

De ez csak a legdurvább a hasonló dolgok közül.

2013. márc. 30. 14:29
 4/18 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló dolgok történnek, hogy belépek egy terembe és hirtelen bevillan valami.. és megtörténik még aznap. Nem értem mi ez, régebben is volt ilyen, hogy álmodtam dolgokat amik valóra váltak.
2013. márc. 30. 14:41
 5/18 anonim ***** válasza:

Nekem bevillanásaim nincsenek,de régóta észrevettem,hogy olyan összefüggés van az álmaim és későbbi történések között,hogy már 4 éve álomnaplót vezetek.

Én majdnem minden nap emlékszem valamire az álmaimból.

2013. márc. 30. 14:52
 6/18 anonim ***** válasza:
Fura, hogy ezt a kérdést ugyanabban a stílusban már vagy ötvenszer feltették mostanában. Ez egy rendkívüli dolog? Miért van ez?
2013. márc. 30. 15:55
 7/18 A kérdező kommentje:
de nekem mpedig vannak bevillanásaim álltalában akkor ha bemegyek valahova vagy kijövök valahonna, de volt már olyan is h valakit megfogtam és akkor volt egy bevillanás és ezt komolyann nem érem mi ez :(
2013. márc. 30. 17:58
 8/18 anonim válasza:
Nekem álmaim vannak amik később úgy pár nappal utána "valóra válnak"
2013. márc. 31. 12:18
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekedíííííís??????????? *-* Ezolyanééééédíííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. márc. 31. 14:39
 10/18 anonim ***** válasza:

asatöbbi *-*

fel a fejjel,azért ne sírjál,hogy a végén egyedül maradsz,kezdünk a végén még túlerőben lenni:D:D

2013. márc. 31. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!