Ez miii? Félek aludni, mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Nem merek elaludni,mi lehet ez az egész???.. 3 napja kezdődött,álmodok valamit és másnap viszont látom a... hírek-ben. Fogalmam sincs,hogy de... valami rémlik mintha már általánosban is lett volna ilyen.Nagyon félelmetes...mikor reggel felkelek verejtékezek és rosszul vagyok, rettegek vissza gondolni arra ami történt az álmomban..Nem mondtam el senkinek és nem is merek erre gondolni... de újra itt az este...és...
16/L
2013. márc. 27. 20:46
21/23 anonim válasza:
Hozzáférsz az Akasha-krónikákhoz. Ez egy relative magasabb szintű pszi képesség. Van ilyen.
22/23 A kérdező kommentje:
Mihez férek hozzá??? :O Dehogy férek én hozzá semilyen krónikához :D
2013. ápr. 10. 11:43
23/23 anonim válasza:
A Google a barátod :-) Az "Akasha krónikák" egy másik létsíkon létező információmező, ami tartalmazza a múltat, ami fix, valamint a jelent és a jövőt, ami képlékeny. Ha érdekel a téma, dobj egy privátot, és egy-két dolgot szívesen megírok, csak privátban, hogy ne kapjam a piros kezeket :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!