Ez miii? Félek aludni, mi lehetett ez?
Nem merek elaludni,mi lehet ez az egész???.. 3 napja kezdődött,álmodok valamit és másnap viszont látom a... hírek-ben. Fogalmam sincs,hogy de... valami rémlik mintha már általánosban is lett volna ilyen.Nagyon félelmetes...mikor reggel felkelek verejtékezek és rosszul vagyok, rettegek vissza gondolni arra ami történt az álmomban..Nem mondtam el senkinek és nem is merek erre gondolni... de újra itt az este...és...
16/L
Akor újra mert valamiért ugy érzem ha nem írom le újra figyelmen kìvül lesz hagyva :)
Kedves kérdezö holnap amikor felkelsz írd le az álmodat, abból látjuk hogy mikor írtad, és ha az után az idöpont után bekövetkezik amit írtál, elmegyek hozzád és kinyalom a se.gedet.
Én még a félvételiben is pontoztam,nyelvizsgán,MINDENHOL... :D A tanáraim is kivannak a pontjaimtól.. de ez van.. :D
Nem álmodtam ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!