Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés
Álmomban temetőn vagyok, és messzebb megpillantok egy temetést! Elindulok és látom, hogy rengeteg fekete ruhában lévő ember (vagy szellem) áll a sír körül. Közelebb megyek, félek, s ráadásul mindenki engem néz. Meg akarom nézni ki, vagy mi van a koporsóban, de amikor a tömegből oda eljutok felébredek! Kérem segítsen, aki tud! Csakis az válaszoljon erre a kérdésre, akinek valamelyest van sejtelme ezzel kapcsolatban!

2013. márc. 24. 00:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Úgy érzem én vagyok a hibás azért, amiért ő meghalt!
2013. márc. 24. 15:33
 12/19 anonim ***** válasza:

Na látod én is valami tragikus gyerekkori feldolgozhatatlan tragédiára gondoltam.

Sajnos nagyon korán 5 éves korodban történt.

Egy agyvérzéshez semmi közöd,idős korban sajnos előfordul.

2013. márc. 24. 15:40
 13/19 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem vagyok képes rajta túl tenni magam! Teljesen árnyékban vagyok ez miatt! Ez okozhatja akkor!
2013. márc. 24. 15:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez esetben szerintem igen.

Mivel a téma a halál és az érzések,amik kísérik ugyanazok,mint a amit átélhettél.A halál,a gyász,a düh és a TEHETETLENSÉG.

Sajnos egy olyan korban történt,amit szerintem te csak magad nem fogsz tudni feloldozni,ez az,amit nem bántásból mondom,de szerintem,ha nagyon zavar- márpedig ez lehet,hogy a többi kapcsolatodat is zavarja valamilyen módon- szakember kell.

2013. márc. 24. 15:45
 15/19 A kérdező kommentje:
Ez valóban igaz! Valahogy túl kell tennem magamat ezen, mert másképp nem fog menni. tulajdonképpen attól tartok, hogy nem bocsátott meg! De mindenképp fel kell dolgoznom. Köszönöm, hogy ebben segítettél! Ez most óriási hasznomra vált. Elzárkózom teljesen a félelmeimbe, és tudom nagyon jól, hogy ez így nem mehet!
2013. márc. 24. 15:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a hibás egy agyvérzésért,ha anya leszel,meglátod az anyák nem tudnak igazából haragudni és nézd a dolgot reálisan,dédnagymama volt,vagyis pont rosszkor voltál rossz helyen,hiszen más ember meg sem éli a dédik korát.
2013. márc. 24. 15:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Ez igaz! Teljesen egyet értek veled, és ezt mondják nekem szeretteim is! Mindenképpen meg kell próbálnom ezen túllépni, és lehet még az eddigi szorongásaim is helyre állnának!
2013. márc. 24. 16:04
 18/19 anonim válasza:
100%
A dédid, ha lát Téged valahol, biztos hogy SOHA nem haragudott rád ezért!!! Ő, a maga élettapasztalatával pontosan tudta, hogy egy öt éves gyerekre nem ruházhat felelősséget. Valószínű, hogy nem is segítséget akart kapni, csak utoljára meg szeretett volna simogatni. Biztos, hogy nem haragszik rád, még akkor sem, ha valami rosszat tettél volna vele! Lehet hogy az álomban ez a bűntudat jön elő, meg az, hogy talán a szüleid, a rokonság védeni akartak ennek az emlékétől, de nem sikeresen. A "családfelállítás" segíthet ennek a felderítésében.
2013. márc. 24. 22:09
 19/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm ezt a hasznos, megnyugtató választ. Biztosan igazad van, és nagy hasznomra válik most mindenkinek a segítsége felém!

Hálásan köszönöm! Reménykedem, és biztosra szeretném venni, hogy valóban nem haragszik rám!

2013. márc. 25. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!