Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kivel történt már meg ez?

Kivel történt már meg ez?

Figyelt kérdés
mikor csináltok valamit és úgy érzitek hogy az már egyszer meg történt az a dolog vagy megálmodtátok volna már.Dejavu vagy hogy hívják??(lehet rossz kategóriába írtam)Ez mitől van?

2013. márc. 23. 22:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tudtok pontos dolgot róla,hogy mi lehet az oka?
2013. márc. 23. 23:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
kivagy választva.vagy egy előzőéletedbe kivoltál választva valamire és megmaradt.
2013. márc. 23. 23:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Szóval akkor pontos dolgot nem tudtok ti se :D A neten már kerestem rá azonban 1001 tény volt róla.Hogy az egyik szemből ezred másodperccel hamarabb jut el és 2x dolgozza fel az agy.Van ahol azt írják,(ahogy az utolső írta)már valami okból történik ez...Én inkább a másodikban hiszek mer amikor van az a rövid álom már akkor tudom hogy meg fog történni akkor meg mi nem akkor jut eszembe hanem már hónapokkal előtte tudtam :DD Annyira érdekel hogy mi lehet ez (még írjatok válaszokat) :)
2013. márc. 23. 23:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érted a dejavu lényegét. Olvass utána mégegyszer.
2013. márc. 24. 06:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát nem xd.Azért is kérdeztem :D
2013. márc. 24. 11:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Képzeljétek, én egyszer álmodtam valami rosszat, ( most nem írom le, mert hosszú ) és minden oké volt amikor felkeltem. De rá 1 évre, megint ugyan azt ugyan ugy elkezdtem álmodni mint amit 1 éve álmodtam ,annyi különbséggel hogy álmomban mondtam: Én tudom mi fog történni , mert már megálmodtam és ne csináljuk ezt ( mondtam álmomban annak aki velem volt ) és akkor megváltoztattam az álmot .

szóval remélem értitek .. Vélemény ? Szerintem fura volt ..

2014. jan. 26. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!