Álmomban álmos voltam, ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Annyira emlékszem, hogy jöttek hozzám a rokonok, és akkor ébredtem fel de még utána is nagyon álmos voltam, nem tudtam nyitva tartani a szemem. Olyan volt, mint amikor felébredünk és világos van és nem tudjuk nyitva tartani, csak itt nem a világosság miatt volt, hanem mert olyan szinten álmos voltam, meg alig tudtam megtartani magam, dülöngéltem. Légyszi csak értelmes válaszolók írjanak, meg olyanok akik tényleg tudják a jelentést (már ha van). Keresgettem neten, de semmit nem találtam.2013. márc. 21. 10:27
1/3 anonim válasza:
Nincs jelentése.Ez szerintem olyankor fordul elő, mikor az ember félálomban van.Vagy mondjuk úgy, félig-meddig tudatában vagy, hogy alszol.Nekem is volt ilyen párszor, elég fárasztó egy álom !
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg csak annyit jelent, hogy nagyon felületesen aludtál, és "átjött" maga a valós alvás.
Én egyszer azt álmodtam, hogy valami az arcomra van ragadva, és zsibbad tőle a fél fejem, de nem volt ott semmi. Aztán rájöttem (még álmomban), hogy alszom, és a párna nyomja az arcom. És tényleg azon a felemen aludtam. :DD
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Igen, tényleg nagyon fárasztó volt, és mikor felébredtem még fáradtabbnak éreztem magam mint amikor lefeküdtem :D
Az nem rossz :D :D Én rendszeresen az ébresztő hangját beviszem az álmomba...álmomban hallom hogy csörög a telefonon az ébresztő aztán előbb utóbb felébredek és tényleg csörög :D de volt olyan hogy az ébresztő szólt én meg azt álmodtam, hogy dudál a vonat :D
2013. márc. 21. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!