Mit jelent az, hogy álmomban megöltem egy idegen embert és jóban voltam egy olyan emberrel, akivel egyébként nem?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 18:58
3/6 anonim válasza:
Az első részre vonatkozólag azt jelenti,hogy nagyon ellenszenvvel viseltetsz valaki iránt,aki valószínűleg nem idegen,hanem ismerősöd,de azért álmodtad meg idegenként,mert valószínűleg nem akarsz szembenézni az iránta érzett igazi érzéseiddel.
Én annak idején kígyóként álmodtam meg a legaktívabb rosszakarómat és egy idő után rájöttem,ezek az álmok (kígyók,akik támadtak)) magát azt a személyt jelentették.Sokat segítettek az álmok nekem,mert az illető "mézédes" volt,de miután szembenéztem az álom segítségével a valódi érzésekkel,az illető leszerelésében segített.
5/6 anonim válasza:
Olyan nincs,hogy semmit nem jelent,az álmokban a pszichés
"emésztés" történik!!!
6/6 anonim válasza:
A tudat alattid akar valamit közölni veled...nem potyára álmodunk megvan a szerepe az álmoknak...Saját magadnak kell rájönnöd az álmod jelentésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!