Hogyha álmomban egy velem egykorú fiúval "voltam", az mit jelent? Ugye semmi komolyat nem jelent? 20/F
Vagy az van, hogy a másik csapatnak (is) szurkolsz, vagy éppen az ellenkezője, vagyis félsz egy ilyen helyzettől.
De lehet, hogy semmit nem jelent.
Hadd kérdezzem meg: Van barátnőd? Sokat masztizol?
Azért kérdezem, mert lehet, hogy a magaddal való "szexuálás" jelent meg az álmodban.
van barátnőm.
igen, elég sokat !!
Kedves Hármas!
"Egyébként szerintem már mindenkivel előfordult, hogy a saját neméről fantáziált, szóval nem feltétlenül lehetsz meleg..."
Szerinted mindenkivel előfordult. Szerintem meg nem. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen k.rva kivételes, de az én fanzáziám mindig a nők körül járt. Amíg nem voltam nővel azért, aztán mikor voltam nővel azért...Hiszed vagy nem, én valamiért még gondolati szinten se futattam végig egy b.zulást a fejemben.
Kérdező: Fentebb írták, hogy ez nem gond. Az első kommentelővel értek egyet... Max. homo- vagy bi - leszel.Ezen kár görcsölnöd.
De, az álmok általában szimbolikusan a jelent vagy a múltat ábrázolják, mutatják.
A kilences vagyok.
Ezt nem tudom próbáltad-e, de nekem 10 mp-et rabolt az életemből. Talán tovább tartott a kérdést kiírnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!