Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit jelenthet?

Kivancsicsaj kérdése:

Szerintetek mit jelenthet?

Figyelt kérdés

már vagy harmadjára álmodon újra...

valamikor a középkorban játszódhat mikor még volt boszorkányság meg varázslat.. na szóval a barátaimmal egy csigalépcsőn megyünk egyre feljebb és feljebb mert követünk valami jóságos boszorkányt aki egy ideje elég gyanúsan viselkedik mert mászkál valami elég titokzatos emberkével meg ő is titkolózgat.. és ahhoz a lépcsőhöz mentek ők is persze varázslattal bementek a lépcső belsejébe.. aztán a barátaim hirtelen eltűnnek.. mire lefutok a lépcső aljára és gyorsba egy kisebb háztömb tetején találom magam.. azon tanakodom hogyan jutok le onnét aztán végül egyszerűen csak leugrok mert nem olyan magas.. aztán jön az h belecsöppenek egy fürdőbe ott találom magam egy medve csapattal anyuval meg mamával... amitől persze rohadtul parázom rendes remegek a közelükben.. pedig nem bántanak velük fürdőcskézünk.. utána beugrik egy hirtelen kép.... a vége.. csak négykézláb kúszok és kúszok egyre beljebb a hóban a sötét erdőben hideg van téli éjjel mégis minden látszódik persze nehezen mert csak a hó világit.. és v 3-szor is megjelenik egy alak ami mire odaérek mindig eltűnik... valaki kúszik felém és fel akar állni de nem megy... aztán már csak egy óriás fekete farkast várok h előjöjjön a semmiből aki a barátom és nem tudom mért pont ebben a képben: egy hatalmas farkas nagy hosszú fekete csapzott bundájú sötét éj fekete szemekkel valahonnan ismerem valahonnan tudom h barátom az.. és hát itt már nagyon paráztam rájöttem h csak álmodom és v 5-ször kimondtam h csak álom csak álom mire megszólalt az ébresztőm.. mehettem volna tovább de nem mertem.. nagyon féltem és már pediglen a barátomtól.. valamiért tudtam h ő az mégis rettegtem a farkastól...

2013. márc. 18. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Sok fantasyt néztél.
2013. márc. 18. 16:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik! Leírhatnád az ilyen álmokat egy vázlatfüzetbe későbbi alkotáshoz (novella, regény, bármi).

Az, hogy a álmodban mit jelent neked a farkas, medve, boszorkány, az teljesen egyéni lehet.

Viszont visszatérő mozzanat, hogy *tudod*, hogy barátságos környezetben vagy, mégis *érzed*, hogy félsz.

Aztán az a rész az erdőben eléggé reinkarnációs álom szagú. Aki kúszik feléd, nem tud felegyenesedni, nem látod az arcát,

aztán már csak a farkast látod helyette (megint nem látod az arcát), akiről tudod, hogy a barátod, de mégis félsz, pedig jószándékkal közelít.

Innentől csak a véleményem:

Szerintem a farkas is, meg a "medvék" is csupán egy számodra ijesztő valakit jelképeznek, aki majd a barátod (farkas), vagy a családtagod (medvék) lesz.

Akivel valami rossz tapasztalatod volt (előző életedben), de előre megbeszéltétek (létközben), hogy most barátok lesztek.

Akivel ébren még nem találkoztál, de nemsokára meg fogod ismerni. Azért álmodod most ismételve ezeket, hogy tudd, hogy ő most barátságos,

és ne félj tőle.

A lépcsőn lerohanás, aztán leugrás valahonnan, meg a többiek eltűnnek, ez csak felvezető (levezető) egy mélyebb álomba.

De fejtsd meg magadnak! Nekem is élénk a fantáziám :) Köszi, hogy leírtad még egyszer!

2013. márc. 19. 04:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!