Ez normális? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nagyon sok misztikus, természetfeletti filmet nézek, és olvasok (boszorkányokról, vérfarkasokról, vámpírokról), és már néha ezekkel álmodok.. Pll. egyszer azt álmodtam, h. én is vámpír vagyok (vámpírnaplók szereplőivel), és egyszermeg, h. a vámpírnaplókból 1 ősivámpírt kinyírok :D Ez normális?2013. márc. 11. 09:20
2/7 Antimod válasza:
Mivel sokat foglalkozol vele, teljesen normális.
3/7 anonim válasza:
Normális dolog.
Én egyszer azt álmodtam,hogy egy hal vagyok.Kifogtak és megsütöttek.
És mégis normális vagyok :D
4/7 anonim válasza:
Ha sokszor nézel egy "jelképet" vagy,hogy fogalmazzam,mint pl" vámpír",akkor az teljesen normális,hogy az álmodban ez,mint mgejelenítési kép átvevődik.
Ha felhagynál az ilyen témájú filmek nézésével vszleg eltűnne.
Úgyhogy normális.
5/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :D Ha halas csaj/csávó norm. akkor én isXDD
2013. márc. 11. 16:15
6/7 anonim válasza:
Én egyszer halálisten voltam álmomban! Nagyon vicces volt hogy így utólag visszagondolok...
7/7 anonim válasza:
A halas csaj lennék :D Durvább álmaim is voltak ennél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!