Világvégével álmodok az normális?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy jó illatú,de mérgező gáz szennyezi az egész földet és aki belélegzi, az meghal. Álmomban ez úgy nyilvánult meg, mint a 2012-es világvégének az első "tünete".2012. nov. 28. 13:37
1/6 anonim válasza:
Persze hogy normális. Ha foglalkoztat a téma akkor lehetséges, hogy alvás közben dolgozod fel az egész nap felszívott infót. De azért ne vidd túlzásba... A világvége jóslatánál valószínűbb, hogy nem volt több hely a kövön... :)
2/6 anonim válasza:
Én egyszer álmodtam azt, hogy csak a házunk maradt meg, de ha kinéztem az ablakon csak a totális sötétség volt látható és az ablakot sem tudtam kinyitni illetve megszűnt minden rajtam meg a házon kívül...
Mondjuk én már álmodtam olyat is, hogy szellem-lényként lebegtem hajnalban a házak felett és láttam azt ami tényleg akkor történt. Kelt fel a nap anyám meg a szomszédok mentek a munkába... Te jó ég az is de ruva volt.
3/6 anonim válasza:
Persze,hogy normális.Mivel a csapból is az folyik,mint mind elpusztulunk,és jön a világvége,teljesen logikus,hogy az álmaidban is megjelenik.
4/6 anonim válasza:
Gyerekkoromban rengeteg ufósat-űrhajósat álmodtam, és olyan is volt, hogy égből zuhanó tűzgolyók elől menekültem :DDD
5/6 anonim válasza:
csak tudnám mit írtam, ami törölve lett :O
6/6 anonim válasza:
Nem nagy cucc.
En mar 3szor almondtam vele az evben!
En rendesan lattam a meteor becsapodast,es ereztem ahogy meghalok.
Aztmondjak hogy amit 3szor megalmodsz teljesül. De en nemhiszek a vilagvegeben.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!