Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Világvégével álmodok az normális?

Világvégével álmodok az normális?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy jó illatú,de mérgező gáz szennyezi az egész földet és aki belélegzi, az meghal. Álmomban ez úgy nyilvánult meg, mint a 2012-es világvégének az első "tünete".

2012. nov. 28. 13:37
 1/6 anonim válasza:
100%
Persze hogy normális. Ha foglalkoztat a téma akkor lehetséges, hogy alvás közben dolgozod fel az egész nap felszívott infót. De azért ne vidd túlzásba... A világvége jóslatánál valószínűbb, hogy nem volt több hely a kövön... :)
2012. nov. 28. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Én egyszer álmodtam azt, hogy csak a házunk maradt meg, de ha kinéztem az ablakon csak a totális sötétség volt látható és az ablakot sem tudtam kinyitni illetve megszűnt minden rajtam meg a házon kívül...

Mondjuk én már álmodtam olyat is, hogy szellem-lényként lebegtem hajnalban a házak felett és láttam azt ami tényleg akkor történt. Kelt fel a nap anyám meg a szomszédok mentek a munkába... Te jó ég az is de ruva volt.

2012. nov. 28. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy normális.Mivel a csapból is az folyik,mint mind elpusztulunk,és jön a világvége,teljesen logikus,hogy az álmaidban is megjelenik.
2012. nov. 28. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban rengeteg ufósat-űrhajósat álmodtam, és olyan is volt, hogy égből zuhanó tűzgolyók elől menekültem :DDD
2012. nov. 28. 14:14
 5/6 anonim ***** válasza:
csak tudnám mit írtam, ami törölve lett :O
2012. nov. 28. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem nagy cucc.

En mar 3szor almondtam vele az evben!

En rendesan lattam a meteor becsapodast,es ereztem ahogy meghalok.

Aztmondjak hogy amit 3szor megalmodsz teljesül. De en nemhiszek a vilagvegeben.

:)

2012. nov. 28. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!