Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelent ez valamit?

Jelent ez valamit?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akiért régóta rajongok. És elég furcsa dolgokat észleltem.. A fiú külföldi.

Az ő születési éve: 1989.04.12.

Az enyém: 1998.08.24. ( a hónap, nap duplázódik...)

Az ő keresztneve: Travis Az én vezeték nevem: Visnyei (a nevünk első szótagja az ő neve a második az enyém.)

dalokat ír, de angolokat, szóval le sem fordítom. Az egyik éjjel azt álmodtam, hogy átöleli a derekam. Másnap hallgattam a dalait, és megakadt egy szón a szemem.. Lefordítottam a dalt és teljesen ugyanaz volt amit álmodtam.. Jelenthetnek ezek valamit?

2013. márc. 10. 23:50
 1/2 anonim ***** válasza:
71%

Sőt, még egy furcsaság: 1989. április 12-én még egy Travis Ehrhardt nevű profi kanadai jéghokis is született.

Amúgy ez sima sztárimádat. 14 évesen belezúgtál Millsbe, majd kinövöd. Hogy megálmodtad mit jelent a dalszöveg az két dolgot jelenthet: hallgattad korábban és magadtól lefordítottad, még mielőtt tudatosult volna benned, vagy egyszerűen csak deja vud volt.

U. i.: Minél kevesebb helyre írd be a vezetékneved, születési dátumod az interneten.

2013. márc. 10. 23:59
 2/2 anonim válasza:

"If God was egg, if six were nine... If time was never measured, only killed in pleasure gardens of our making. If we'd never taken anything, but only given... If we could forgive, forget and rearrange the patterns. If you'd never thrown a stone or split the atom - ate the apple... if... If I'd stayed alone in shackles feeling nothing, seeing nothing in my head... If we'd shared instead of just collecting. If we'd never lived... If... If we'd ever... If we never never, never land but fly without a destination, cry without a cause, and lose ourselves for just a second at the beauty of it all... Then maybe in the next life we'd be dolphins."

Edward Ka-Spel

2013. márc. 12. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!