Ez az álom mit jelenthet?
Figyelt kérdés
van egy unokatesóm, akivel mostanába elég csúnyán összekaptam, mert beleavatkoztam az életébe, nem kicsit, ezért nem is nagyon beszélünk..már 3. napja hogy ezt álmodom: hívnak telefonon, hogy baj történt menjek el hozzájuk, elmegyek és ott közlik velem, hogy az unokatesóm halott..utána rá kimegyünk a temetőbe eltemetni, fekszik a koporsóba oda hajolok fölé, sírok, majd megfogja a kezemet ! ez az egész annyira élethű volt, hogy mikor felkeltem csurom víz volt a párnám, és könnyes a szemem ! a legutóbb (tegnap este) folytatódott, hogy eltemettük és állok a sírja felett, erre mellettem terem és azt súgja a fülembe mosollyal, hogy : "köszönöm hogy mellettem voltál, vigyázz magadra".. ez mi lehet? légyszives segítsetek, hogy ezt az álmot hogyan tudnám eltüntetni !2013. márc. 3. 12:10
1/4 anonim válasza:
lelkiismeret furdalásod van :) szerintem béküljetek ki még akkor is ha ő nem is akar beszélni veled. Ez csak azért van mert haragszol magadra és bánt hogy az unokatesód haragszik rád. Ha bocsánatot kérsz megkönnyebbülsz :)
2/4 A kérdező kommentje:
már bocsánantot kértem, próbáltam vele megbeszélni,de reménytelen..
2013. márc. 3. 13:06
3/4 anonim válasza:
ő émg nem bocsáltott meg? és ha elmondanád neki hogy mit álmodtál és hogy félted őt meg nagyon szereted meg hogy most nagyon lelkiismeret furdalásod van akkor? talán?
4/4 peter123456789 válasza:
sztem azt hogy szeret de most dühös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!