Mit jelent az, hogy ha fejbelőttek álmomban?
Emlékszem az egészre. Hihetetlen valós volt, átéltem mintha tényleg megtörtént volna a lövés utáni pillanatokban még emlékszem azon járt az agyam hogy most elvesztek minden gondolatom stb, meg fogok szűnni létezni, tulajdonképpen átéltem a halálom és akkor ébredtem fel. Kezdtem felfogni, hogy az nem a valóság de még nem bírtam megmozdulni.A karomat sem tudtam megmozdítani, mintha le lettem volna bénulva.
Hihetetlen volt, leírni sem tudom, az egész napomra kihatással volt. Lehangolt voltam, és egy kicsit paranoiás is. Voltak már erős álmaim amire akár a mai napig emlékszem, de ilyen még sosem volt. Mit jelenthet? Mi okozhatta ezt?
Nekem az egyik exem álmodta ezt szintén valóságosként,mintha nem álom lenne és az álmában angol katona volt és álmában teljesen értette az angol nyelvet.
Ami még érdekes fiatalon migrénnel küzdött és mikor ezt mesélte azt mondtam,akkor,hogy az voltál ,valóságot álmodtál (ezt csak tippeltem ugyan) és hozzátettem a fejbelövéstől van a migréned is.
Akkor azt mondta,mert miközben mesélte is fennállt a migrénje,hogy ahogy ezt mondtam,a migrénjét mintha elfújták volna aznapra.
Ezt csak érdekességképpen meséltem.
Hasonló volt velem is.. Mondjuk már jó egy éve történt, de még mindig foglalkoztat a dolog mert rákerestem megint.
Teljesen valóságosnak tűnt, mintha átéltem volna. Egy medencés parti volt, kb 20 fő volt jelen mindenki mást csinált.. Beszélgettek, a medence szélén napoztak, stb. Soha nem jártam azon a helyen irl. Idősebb voltam a jelenleginél, olyan 30 év körüli. A lányok hozzám szóltak, válaszoltam valamit erre elkezdtek nevetni énis nevettem majd egy srác aki távolabb ült pisztolyt rántott és fejbe lőtt. Elborultam, elsötétült minden csak a sötétséget bámultam belülről még 1 percig kb. Utána felébredtem és arra gondoltam most ujraéledtem néhány évvel korábban, hogy változtassak a stratégiámon..
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!